Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundlagde Pasquale Battista et lille konserveslaboratorium i Cetara, primært med fokus på ansjoser, og drev det med passion og stolthed indtil 90'erne. Forholdet mellem forarbejdning af ansjoser og Cetara har historiske rødder, og i dag, ligesom i går, fortsætter traditionen takket være hr. Battistas børn. I løbet af tiden er smagen af vores produkt ikke ændret, ligesom faserne ...
Italien, Roma
...Amur-størkaviar (Acipenser schrenckii), opdrættet med succes og bæredygtigt i det, der sandsynligvis er verdens mest moderne akvakulturfarm i Kina. For at fjerne kaviaren skal størerne være mindst 12 år gamle eller ældre. Perlestrukturen varierer fra semisolid til kompakt med en kornstørrelse fra 3,1 til 3,3 mm, og kan være endnu større. Farvespektret spænder fra lys brun til gylden gul. Dens smag er delikat nøddeagtig, med en frugtagtig note og en cremet glans. Let saltet med Malossol-processen. Udløbsdato: 6 måneder. Tilgængelige størrelser: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
Italien, Nave
...Abbinamenti suggeriti Aperitivi, tartine, antipasti, zuppe di pesce, fisk med udtalt smag, kogte grøntsager, krydret pasta, risotto. Note Indeholder sulfitter. Kapacitet: 1,5 ltl Kode: 08295 Kategori: Spumanti Alkoholprocent: 11% Land: Italien Region: Piemonte Druer: Blend af druer fra hvide druesorter, i balance. Farve: Lys strågul. Duft: Delikat af markblomster, karakteristisk. Smag: Tør, saltet, frisk og harmonisk,...
Populære lande for dette søgeord