...Il FONTANAFREDDA "fronde moscato" er en let og perlende vin, perfekt til enhver lejlighed. Med en delikat aroma af hvide blomster og en sød og frugtagtig smag, er denne vin ideel til at nyde som aperitif eller sammen med dessert. Flasken på 75cl er perfekt til at dele med venner og familie.
...Prosecco er en kontrolleret oprindelsesbetegnelse, der betegner vin lavet på glera, i hvid farve, i typerne stille, perlende, mousserende eller rosé i den mousserende type. Det produceres i dele af Veneto og Friuli Venezia Giulia.
...Format: Glasbeholder på 212 g
Ideelle som aperitif sammen med lækre snacks.
Kan kombineres med friske og perlendevine som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° er serveringstemperaturen.
Bruttovægt: 350 g.
Nettovægt: 212 g.
.
Ingredienser: Asparges 35%, Tørrede tomater 30%, Solsikkeolie 30%, Rasp 5%, Vineddike, Salt, Hvidløg, Sort peber, Persille, Citronsyre, Ascorbinsyre.
Råd: Opbevares på et køligt sted med en temperatur mellem +4°c og 20°c
Beholdere fra:
106g/212g/620g/1kg/3kg...
MARTINESE har over 40 års erfaring inden for produktion af korkpropper, og i dag producerer virksomheden, fra sin hovedsæde i Sardinien og datterselskab i Cascinagrossa (AL), cirka 80 millioner propper om året gennem kontinuerlige produktionscykler døgnet rundt. Dette inkluderer forskellige typer, både enstyk og tekniske, til stille, mousserende og perlendevine, der er beregnet til det...
I hjertet af Conegliano Valdobbiadene-produktionsområdet producerer vi vores vine med fokus på bæredygtigt landbrug og i harmoni med naturen. Hvert år udvælger vi omhyggeligt de bedste druer for at producere vores sortiment af Prosecco Superiore mousserende vine, og vi dedikerer os også til produktionen af perlendevine med bundfald, mousserende og stille vine, der altid er en udtryk for vores...
... på design af komplette vinkældre, maskiner og produktionslinjer, samt fremstilling og salg af anlæg til vinproduktion såsom: afstilkere, elevatorbånd og sorteringstabeller, membranpresser, klaringsanlæg til most, forskellige typer filtre, omvendt osmose, tartarisk stabilisering, systemer til maceration af rødvine, genvinding af CO2 fra gæring. Vi realiserer også anlæg til mousserende vine og perlendevine, bryggeri produktionsanlæg og flaskefyldningsanlæg.