• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • opskrifter

Resultater for

Opskrifter - Italien

Italien
  1. BABBI S.R.L.

    Italien

    Verified by europages badge

    Virksomhed med produktion af halvfabrikata til fremstilling af hjemmelavet is, vafler og kapsler til is samt særlige kage- og konfektspecialiteter med vaffel og chokolade siden 1952. BABBI S.R.L. råder over en konditorafdeling, hvor der kreeres “kager, som er unikke og ikke kan gengives” ved at bruge ædle, udsøgte, ægte råvarer og anvende en lang og omhyggelig håndværksmæssig bearbejdning.

  2. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

    Italien

    Verified by europages badge

    Vores historie begynder i slutningen af 60'erne, da vores bedsteforældre grundlagde et lille landbrug, der specialiserede sig i dyrkning af artiskokker. I årtier har vores hovedprodukt været artiskokker, udsøgte uden olie eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet også at dedikere os andre produkter med samme lidenskab: squash, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserves er resultatet af lidenskabeligt arbejde i markerne, visdommen fra bondehænder, der ved, hvordan man bevarer smagen af lækre grøntsager fyldt på glas, grøntsager, der altid er friske, forarbejdet inden for 24 timer efter høsten. I dag har vi privilegiet at betjene vigtige virksomheder i sektoren og kun give dem kvalitetsprodukter, som når du nyder dem genoplever smagen fra gamle opskrifter, der er overleveret til os fra generation til generation. Opskrifter, hvor vores kærlighed til markerne og til god mad genoplives.

  3. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

    Italien

    Vores bageri blev startet i 1952 i Costalissoio, en lille bjergby, den højest beliggende i kommunen Santo Stefano di Cadore, i hjertet af Dolomitterne.Bageriet markerer sig i sukkervareindustrien med sin produktion af de klassiske småkager, "I Sartorelli", som nu er blevet et virkeligt udsøgt produkt, der er kendt og værdsat både i Italien og udlandet.Vores bageri specialiserer sig stadigt mere i produktionen af fine, udsøgte småkager.En gammel og dyrebar opskrift, en raffineret og stadig håndværksmæssig bearbejdningsmetode, ingredienser af absolut kvalitet gør tilsammen vores produkter til unikke og helt særlige småkager.Af foreningen mellem en gammel tradition, som er den kyndige bearbejdning af opskrifter fra andre tider, og nutiden, der er teknik og en mere moderne produktionsmetode, skabes der et bredt sortiment af småkager til et krævende publikum.

  4. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

    Italien

    La Cave Coopérative har produceret rød- og hvidvin i 50 år. Le Pressoir fremstiller ekstrajomfruolivenolie. Særegenhed: produktion af rød og hvid Kasher-vin efter produktion Kosher hvid og rødvin efter rabbinernes gamle opskrift. Udover Bianco di Pitigliano AOC producerer vi også: AOC Sovana og Sangiovese Sovana Superiore lagret på tønder. Andre DOC og IGT vine, både tør og brut mousserende Aldobrandesco andre AOC og IGT vine, to mousserende brut og tør Aldobrandesco. Og endelig Grappa del Fauno fra vinstokken Chardonnay.

  5. FELSINEO SPA

    Italien

    Førende italiensk fabrikant af mortadella certificeret IGP. Eksklusiv produktion og kvalitetscertificeret Mortadelle efter den traditionelle opskrift fra Boulogne - Certificeringer: ISO 20009001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadelle uden gluten. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. CASA DEL DOLCE SPA

    Italien

    Vores virksomhed opstod efter en gammel familieopskrift: kreativitet, erfaring, konkurrencedygtighed, design, passion for arbejdet. Vi har anvendt denne opskrift siden 1950, da Enrico Castellazzi grundlagde værkstedet. Casa Del Dolce har siden dengang været vores hjem, og valget at bevare virksomheden på familiens hænder har gjort den i stand til at opnå gode resultater.

  2. RISTORANTE DA POLI ALLA STAZIONE

    Italien

    Restaurant Da poli alla stazione har mere end fyrre års tradition i den gastronomiske panorama i Reggio Emilia og omegn. Restauranten ligger i en tidligere banegård fra begyndelsen af det tyvende århundrede og er nænsomt renoveret. Den tilbyder retter efter Emilian-traditionen, der er karakteriseret ved håndlavet pasta og ægtheden af de udvalgte råvarer samt et raffineret udvalg af opskrifter på frisk fisk, udført mesterligt og med råvarer af fremragende kvalitet.

  3. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

    Italien

    Projektet startede takket være beboernes kærlighed til regionen Camaiore, og dets formål er at promovere den i alle dens former: Landområdet: Promovering af historiske og gastronomiske steder: traditionelle opskrifter. Hjælp til håndværksvirksomheder: konkret hjælp til lokale håndværksvirksomheder, som ønsker at deltage i dette projekt, med at udvikle deres produktion og dermed også deres omsætning.

  4. FLOOK SRL

    Italien

    I vores virksomhed tror vi på high-end produkter, og derfor laver vi vores opskrifter manuelt med råvarer af høj kvalitet.