Italien, Milano
...Produktet er lavet mellem juli og august, og det er den eneste honning, der ikke stammer fra nektar fra blomster, men derimod fra melasse, en sukkerholdig sekretion udskilt af små insekter, der lever af saften fra visse planter. Med en flydende og let klæbrig konsistens, mørk amberfarvet med røde til brune nuancer, har melassehonning en meget intens, frugtagtig duft med et krydret strejf, der...
Italien, Misano Adriatico
...Denne økologiske vin, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, er produceret med Passerina-druer, der er dyrket bæredygtigt. Flasken på 75 cl indeholder en nektar med en unik smag med noter af tropisk frugt og citrus. Nyd kvaliteten og den autentiske smag af denne italienske vin fra vores jord.
Italien, Benna
...Tredjeparts produktions- og emballageservice til drikkevarer og nektar i doypack. Doypack og cheerpack med tilpasset kapacitet. Lav minimum produktion, fleksibilitet i valget af primær og sekundær emballage. Multipacks tilgængelige.
...Seme di Phacelia (Phacelia tanacetifolia, varietà Boratus). CARATTERISTICHE: Hydrofllacea: botanisk familie dyrket ikke til føde- eller foderbrug. Strukturerende rodapparat. Konkurrencedygtig i blandinger. Nectarplante med lang blomstring (ubestemt). Nectarpotentiale blandt de højeste. UTILIZZO: Sovesci, nektar essens. CONSIGLI DI SEMINA: Tidspunkt for såning om efteråret og foråret. Såningstæthed 15 kg/ha (i renhed). Pakke 10 kg. Kode Produkt:1000...
Italien, Castelliri
...Cooperativa Melissa er en virksomhed, der har været aktiv inden for biavl i næsten fyrre år, og som anvender håndværksmæssige og traditionelle produktionsmetoder, der sikrer fuld ægthed af produkterne. Blandt biavlsprodukterne er honning det primære produkt i vores virksomhed. Vi tilbyder "millefiori" honning, der stammer fra nektar fra mange forskellige plantearter, samt cirka femten "monoflora...
Italien, Fontanarosa
... virksomhedens hovedsæde, som er ved at restaurere de meget gamle kældre i byens indre, steder der altid har været brugt til vinlagring. På Pantelleria, i den karakteristiske vinmark med buskformede vinstokke, der er blevet UNESCO-verdensarv, produceres der zibibbo-druer, som bruges til at lave den berømte Passito di Pantelleria, en ægte gudernes nektar. På Pantelleria er det også muligt at...
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' A SESTOLA (MODENA), Produktion, Salg og Økologisk Restaurant. Produktion og Online Salg af økologiske produkter fra vores egen produktion: honning, konserver, marmelade, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kød, korn og mel.
... araberne, og Guds nektar for grækerne. "Suspirannu®️" blev født ud af ønsket om at kunne vise rødderne og de sande kulturelle oprindelser af mad og vin. Suspirannu er et suk af fornøjelse, der involverer alle sanser, hver gang gamle sicilianske traditioner vækkes til live gennem vores produkter.
Italien, Martina Franca
Kærligheden og dedikationen, som Vini Borgo Fanti altid har vist over for vinavl, vinproduktion og området, gør os i dag til forkæmpere for denne ekstraordinære nektar, som er Primitivo-vinen. Historien om vores vine er tæt knyttet til denne druesort. Vi producerer vine med kærlighed.
Italien, Gambassi Terme
... vinmarker og olivenlunde placeret på godt drænede og solrige jorde, hvor vores druesorter, S.Giovese, Canaiolo og Trebbiano, har et maksimalt udbytte på cirka 50 q. druer pr. ha. Den omhyggelige beskæring, vinificeringen i betonkar først og derefter i egetræsfade, er blot nogle af hemmelighederne, der gør vores vin til en stor vin. Fra de første slurke vil I blive fascineret af duftene, blødheden og rundheden af denne nektar, som er et resultat af kærligheden til vores land og den svære kunst at vinificere.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play