Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, modergær (naturlig gær lavet af type 0 hvedemel i pulverform, gær, maltede kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, tomat, mozzarella, aubergine, ricotta, ekstra jomfru olivenolie.
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlavet mozzarella tilgængelig i: Nodini, Treccia med vægt også efter kundens anmodning. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Fuldstændig håndlavet, pasta filata indeholder et delikat hjerte af stracciatella og fløde. Håndværksmæssig ricotta lavet af kun komælk. Behageligt rig og cremet, særligt velegnet til brug i madlavning. Mascarpone: Frisklavet udelukkende af fløde fra komælk, uden konserveringsmidler.
...Bøffelricotta er en blød ost, der er lavet af den resterende valle fra produktionen af bøffelmozzarella. Konsistensen er blød og kornet, men aldrig sandet. Duften af bøffelmælk har ikke samme intensitet som mozzarella, og den passer derfor godt til både søde og salte retter. En frisk ost rig på Typer og Formater Vægt: 250 g og 1 kg Termosvejsede bakker Koder: 321 / 321b Holdbarhed: 21 dage...
...Ricotta di Bufala Campana er en del af historien og traditionen inden for mejeriindustrien, et symbol på vores landbrug og den typiske arv, som regionerne i Syditalien kan udtrykke. Ricotta di Bufala Campana DOP er et frisk mejeriprodukt, og derfor uden modning, opnået ved varmekoagulation af proteinerne i valle fra bufalmælk, en råvare der stammer fra produktionen af Mozzarella di Bufala Campana, hvilket giver den særlige strukturelle egenskaber af cremede og bløde teksturer, en porcelænshvid farve, og udtalte sensoriske egenskaber, der kan beskrives som en delikat duft af mælk og sødme.
...SPECIFIKT DESIGNET TIL PASTEURISERING OG BEARBEJDNING AF MÆLK, TIL PRODUKTION AF BLØDOST, MOZZARELLA OG RICOTTA. Hele bygget i rustfrit stål, Minipolivalente fra Caseartecnica Bartoli er understøttet af en mobil vogn, der gør det muligt at vælte den og letter rengøringen. Kapacitet 5 Q. Inkluderede tilbehør: Rører med blad i rustfrit stål. Frangicagliata lira. Tilbehør på anmodning: Vogn til forme. Ostekurv dispenser. Fremstillet i overensstemmelse med CE-regler.
...Italiensk industri fra 1962, til stede i Aversano-området, nu i tredje generation, første virksomhed til at fremstille mejerianlæg til forarbejdning af bøffelmælk, nu til stede i Campania og også uden for de nationale grænser. Der fremstilles maskiner til strækningsoste - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt osv. Derudover udføres der projekter efter anmodning og tilpassede...
Italien, Siano
...HAR DU NOGENSINDE OVERVEJET AT LAVE OST HJEMME? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med sæt til hjemmeproduktion af ost er det muligt, et komplet sæt, enkelt men med professionelle værktøjer til at lave gode hjemmelavede oste. Sættet (22 X 17 X 12,5 cm), inde i en glad papkasse, består af: - 100 ml af HØJKVALITETS Vegetabilsk Koaguleringsmiddel (koagulerer op til 200 liter mælk) - 1 Måleske med...
Italien, Eboli
... har derefter henvendt sig til offentligheden, da arealet giver mulighed for at udvikle yderligere forretningsområder: med oprettelsen af områder til forfriskninger, betjent både med restaurantaktiviteter og servering, gennem café/iskiosk med fokus på håndlavede produkter. Virksomhedens kerneforretning er produktionen af mozzarella, ricotta og scamorza.
Italien, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabrik i Sonnino I fabrikken i Sonnino, der har været aktiv siden 1987, produceres: komælk mozzarella, ricotta, smør, friske oste, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabrik i Pontinia Fabrikken i Pontinia er den første fabrik, som virksomheden har bygget, hvor der produceres bufallo mozzarella, ricotta og bufallo smør; den er en del af konsortiet for bufallo...
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, et mejeri der opererer på nationalt og internationalt niveau. Produktionen er varieret og udelukkende baseret på lokale produkter, der sælges bøf mozzarella, kirsebær mozzarella, mozzarella, fletninger af mozzarella, bøffeloste, caciocavallo, bøffel ricotta, scamorza, røget caciocavallo, mozzarella di bufala campana og mælk. Distributionen af egne mejeriprodukter giver kunderne garantien for at købe ægte produkter med kontrolleret oprindelse.
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa beskæftiger sig med produktion og distribution af mejeriprodukter og oste, herunder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, af ren gedemælk og mange andre lækkerier, altid ved kun at bruge frisk mælk. En af vores specialiteter er gedeoste, som har en bedre fordøjelighed end andre oste. Vi producerer desuden smør og mascarpone af højeste kvalitet.
... af de smukkeste og mest uberørte områder i Italien, hjemsted for "Middelhavskosten", som længe har været på UNESCO's liste over immateriel kulturarv. Virksomhedens styrke bygger på anvendelsen af traditionelle metoder, en dybdegående viden om husdyrhold og udførelsen af alle faser af produktionscyklussen internt i virksomheden. Blandt produkterne kan nævnes mozzarella lavet af bøffelmælk, mozzarella med mortella (myrte), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
...Masseria Fontana Ramata er en landbrugs- og zootechnikvirksomhed (bøffelfarm) beliggende i Syditalien med næsten 100 års historie. Virksomheden producerer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" udelukkende af bøffelmælk fra egen farm. Produkterne fra Masseria Fontana Ramata er oste af meget høj kvalitet. Hele produktionsprocessen er kontrolleret; fra urtedyrkning, opdræt af bøfler, til produktionen af bøffelmælk for at opnå den friske og lækre mozzarella.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Italien, Ancona
...RIS, KAFFE, SKIVESKÅRET OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAGER, NOGET, BRIOCHE, CROISSANT, SLIK, KRYDDERIER, URTER, KØD, TØRRET FRUGT, VARIERET PÅLÆG, PÅSKEÆG, JULEKURV, KEMISKE PRODUKTER, DYREFODER, ANTI-GRITTEGAMIK, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Vi producerer Fior di Latte, mozzarella lavet af bøffelmælk, fåre-, gedde- og komælk oste, fåre- og gedde-ricotta, bøffelricotta samt yoghurt lavet af komælk, bøffelmælk og gedde-mælk.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mælken fra Rom: virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af frisk mælk i Rom, frisk mælk med høj fordøjelighed, UHT-mælk, yoghurt, fløde, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mælk og kakao budding, mælk af høj kvalitet.
Produktion og salg af mozzarella til pizzeriaer, bocconcini, røget ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Producerer mozzarella, ricotta, provolone...
Italien, Bagnarola di Budrio
...Vi arbejder med vores egne mærker, og i nogle tilfælde garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis arbejder vi med private label på anmodning, med konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med råskinke, med kød, Tortelloni med kød, ricotta og spinat, med oste - Ravioli, svampe, oste, ricotta og spinat. Vi har også "SPECIALITETER"; Saccottini med trøffel, speck og rucola, tomat mozzarella basilikum. Derudover producerer vi Halal pasta og Kosher certificeret.
Produktion og direkte salg samt engros af mozzarella, ricotta og oste...
Italien, Napoli
... har base i NAPOLI, henvender sig til sine kunder med et enkelt mål: at levere produkter af højeste kvalitet. Faktisk er de produkter, vi distribuerer, alle certificeret af EU med mærkerne DOP, DOC, IGP og 100% made in Italy, og de har alle de øvrige certificeringer, der kræves af EU-reglerne. Vores virksomhed tilbyder sine kunder typiske produkter fra Campania, såsom den mytiske Mozzarella di Bufala, Bufala-ricotta, vine fra vores tradition som Falanghina.
Populære lande for dette søgeord