Italien, Lauro
...Vore afskallede og ristede hasselnødder bliver omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste fødevarekvalitet. Vi har i den forbindelse BRCGS-certificeringen, som er uundgåelig for at kunne eksportere produkterne og for at fremme fødevaresikkerheden i forsyningskæden. Den lækre chokoladeovertrækblanding gør vores chokoladeovertrukne hasselnødder meget velsmagende. Du kan bruge dette produkt til at forberede en moderne konfektbar, da det er et godt alternativ til traditionelle konfetti, eller du kan spise dem som en snack alene eller sammen med en yoghurt.
Italien, Monterotondo
... et alsidigt fødevareprodukt med en virkelig behagelig, frugtagtig smag, en smag der ligger mellem røde frugter og chokolade. Desuden har det et højt fiberindhold og er en kilde til vitamin A, kalium, calcium og jern. Løseligt og med en karakteristisk violet farve, er det velegnet til brug i dej og forskellige søde præparater, fra bagværk til is.
Italien, Torino
... kendt som Choco-Story, hvor besøgende kan opdage chokoladehemmelighederne og lære om de over fire tusinde års historie om kakao, fra den gamle Olmec-civilisation til i dag. Museet, der strækker sig over tre niveauer og cirka 850 kvm, huser mere end tusind originale genstande. Udover den historiske perspektiv kan besøgende opdage de mest moderne teknikker til chokoladeproduktion og smage et bredt udvalg af chokolade af højeste kvalitet.
Italien, Taranto
...Frisk smør, akaciahonning, æggeblommer fra fritgående høns og kandiserede citrusfrugter fra Sicilien er nogle af de udsøgte ingredienser, der anvendes til produktionen af den traditionelle panettone og mere til. Med særlig opmærksomhed udvælger vores konditor Nilde Diciolla råvarerne fra vores land for at eksperimentere med nye kombinationer og skabe moderne og innovative produktioner. - PanPulia Elisir - Panettone med røde frugter og pistacie - Panettone med pære og mørk chokolade - Panettone Trilogia di cioccolato - Panettone Mandorlato - Panettone Milano Ricco...
Italien, Bonate Sopra
... skræddersyede blandinger til enhver behov, samt til at producere og pakke enhver type pulverprodukt på vegne af tredjeparter.</p><p>Den beskæftiger sig med kakao, chokolade, sødestoffer, konserveringsmidler, naturlige farvestoffer, naturlige æteriske olier til konserveringsindustrien, kaseinater, pulverblandinger til drikkevarer, sødemidler, fortykningsmidler og kemiske syrer, isbase, vanillin, skummetmælkspulver og citronsaft.</p>...
Italien, Aprilia
... nye maskiner, personalet øges, og mærket Cioccafè bliver registreret internationalt. Maestro Sor Felice, hjulpet af sine børn, Salvatore og Annalisa, udvikler den moderne Cioccafè. Cioccafè producerer praliner af forskellig slags, chokoladeovertrukne kaffebønner, chokoladeovertrukne amaretti, rosiner aromatiseret med rom og chili dækket af chokolade, med udvalgte og kvalitetsråvarer. De kommercialiserer deres produkter i Italien og i de vigtigste lande i verden med deres eget mærke, men de er også i stand til at lave al emballage med privat mærke.
Italien, Palestrina
... har gjort det muligt for virksomheden at bevare kvaliteten af det forarbejdede produkt uændret over tid. Velluti-blandingerne stammer fra ristningen af de bedste kaffebønner udvalgt i Sydamerikanske, indiske og afrikanske lande blandt de KRAFTIGT vaskede kaffer, blandinger sammensat af 75% arabica-kvalitet. Kaffe med en fyldig smag og en farve, der minder om chokolade.
Andre produkter
Kaffe Italien
Kaffe Italien
Populære lande for dette søgeord