• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015

ItalienMilan og LombardietFabrikant/producent
  1. GNALI BOCIA SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

  2. AZICHEM SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    Siden 1987 har Azichem været førende indenfor produktion og markedsføring af innoverende teknologier til byggesektoren og grønt byggeri. Med over 300 artikler, med certificeringer i henhold til UNI EN ISO 9001: 2015 og ISO 45001: 2018, dedikerer vi os til at udvikle løsninger, der opfylder behovene i byggesektoren, fra bygningsrenovering til historisk og monumental restaurering. Vores mission er, som sloganet "IF YOU WANT TO SOLVE IT" angiver, at tilbyde skræddersyede, højtydende og varige løsninger til ethvert byggeproblem. Takket være et team af eksperter, herunder ingeniører, kemikere og geologer, formulerer vi produkter, der kombinerer teknisk innovation og miljømæssig bæredygtighed, med det formål at forbedre kvaliteten af byggeriet og bidrage til en grønnere fremtid. Azichem udmærker sig ikke kun ved produkter af høj kvalitet, men også ved en komplet service, der omfatter teknisk rådgivning, assistance på stedet og en fremragende eftersalgsservice, hvilket sikrer fuld kundetilfredshed. Med et løbende engagement i forskning og udvikling fortsætter vi med at vise vejen inden for specialiseret og grønt byggeri og arbejder for en bedre og mere bæredygtig verden.

  3. SINA SERRATURE SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    SINA SERRATURE SRL, der blev grundlagt i 1973, producerer sikkerhedslåse med 72 mm centerafstand, med CE-mærkning i henhold til EN 12209-standarden, panik-/nødlåse, sikkerhedslåse med 72 mm centerafstand med alle komponenter i rustfrit stål. Patentlåse med centerafstand 70 - 72 - 90 mm, cylinderlås med centerafstand 70 - 85 - 90 mm, cylindre til låse. Virksomheden har rettet sin produktion til både det udenlandske og det italienske marked og tilpasset den til behovene på de markeder, hvor den opererer. En konstant teknologisk udvikling gør det muligt for den nøje at følge behovene hos alle kunder, som den har etableret forhold til mellem korrekthed og gensidig tillid. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. SINA SERRATURE har til hensigt at skabe tjenester, der er stærkt fokuseret på sine kunder, og forbedre processer ved at investere i udvikling: Især ønsker den at implementere en politik, der tillader en konstant evaluering af kundeklager, og øge deres tilfredshed.