Italien, Ardea
...EKSTERNT BRUG: Opbevares utilgængeligt for børn. Holdes væk fra lys- og varmekilder. Sammensætning: Deioniseret vand, Cerulation C, Carbomer, Tri Ethanol Amin, Paraffinum Liquidum, Aloevera, Olivenolie PEGH-7 Estere, Citronsyre, konserveringsmiddel Konserveringsmiddel: Euxyl K 100 (Benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinone Reference:EMCTK5...
...Råvare: Frisk udvalgt national svineskank uden skaft kg 13,50, trimmet og affedtet for det overflødige, uden tilsætning af polyfosfater, mejeriprodukter og gluten. Skinken, efter afkøling, bliver indpakket i en genlukkelig elastisk beskyttelsessok. Derefter bliver den bundet, pakket og pasteuriseret. Størrelse: Ca. kg 10,00/11,00 Ingredienser: svineskank, salt, aromaer og krydderier, dextrose, fruktose, antioxidant E 316, konserveringsmiddel E 250. Pakning: Gennemsigtige Cryovac poser...
...): Negativ Ikke-fedtholdige urenheder, % max: Negativ Farvestoffer, tilladt at tilsætte: I henhold til de internationale standarder Kunstige smagsstoffer, tilladt at tilsætte: I henhold til de internationale standarder Antioxidanter: 200mg/kg men gallat ikke mere end 1000mg/kg Konserveringsmiddel: I henhold til de internationale standarder Antiskummende: 100mg/kg Anti-krystallisering: 1250mg/kg Sæbeindhold: 0,005 max Uopløselige urenheder % masse: 0,5 max...
... ØKOLOGISK oprindelse, som er til stede i rigelige mængder for at give føde og ly til de tilstedeværende snegle. De karakteristika, der identificerer vores snegleslim, er: - Meget høj koncentration af de aktive stoffer indeholdt i snegleslim. - Total bakteriel belastning under 10CFU/gr Naturlig konserveringsmiddel Kalium Sorbat i konstante doser på 0,2%, egnet til både kosmetisk og fødevarebrug. Sporbarhed af produktet (som altid vil være ledsaget af et komplet analysecertifikat for produktionspartiet, udført af et AKKREDITERET laboratorium).
Italien, Ponte Di Piave
... forbindelse mellem kvalitet og håndværk. Bageriet er specialiseret i fremstillingen af produkter med lang holdbarhed takket være et naturligt konserveringsmiddel: kulden (-18°). Ved at anvende moderne udstyr og med hjælp fra kulden, bevarer vores kager deres friskhed og duft, som om de lige var lavet.
Italien, Caraglio
... kartoffelflager, hvedemel "00", durumhvedesemulje, æg og udvalgte kødtyper. De bliver straks frosset og nedkølet til -18°C, uden nogen form for konserveringsmiddel, som garanti for et ægte produkt af høj kvalitet. Blandt nyhederne finder du: Frosne saucer klar til brug og frosne grøntsagssupper klar til brug.
Italien, Campobasso
Saporicentroitalia har skabt en række produkter med lavt alkoholindhold: bitter, likører, eliksirer, ved at bruge alkohol som desinfektionsmiddel og konserveringsmiddel for essenser udvundet fra urter, samt som et transportmiddel for de stoffer, der udvindes til vores krop. En håndværksvirksomhed, der producerer produkter af høj kvalitet. Vin, likører og bitter officinalis uden brug af konserveringsmidler: - bitter til fordøjelsen med urter; - likører fra området i det centrale Italien; - likør til produktion af naturlige cocktails: GRUMEN...
Italien, Cinisi
Flere års erfaring inden for fødevareindustrien, løsninger inden for 1) slagtning af får, svin og kvæg 2) mejeri 3) konserveringsmiddel agro-fødevarer (fra modtagelse af råvarer, forarbejdning, pasteurisering, opbevaring, konservering, emballering) 4) fødevareindustrien inden for akvakultur, opdræt, rensning af skaldyr, bløddyr, hummer, små, mellemstore og store anlæg, glasering, afskærmning...
Populære lande for dette søgeord