Italien, Sassello
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme) i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelcreme,...
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer ARBEJDET FRA FRISK Ruller af speck fyldt med delikat komælkost Artiskokker à la contadina ARBEJDET FRA FRISK Soltørrede tomater marineret i middelhavsstil ARBEJDET FRA FRISK Oliven à la Monacale Med chili, hvidløg, krydderier, salt...
Italien, Calenzano
Il Nutrimento, grundlagt i 1990, er en produktionsvirksomhed med en stor ambition: at bringe smagen af de gamle middelhavsopskrifter ind i hjemmene. Med dette formål tilbyder de pastasaucer, pesto, grillede grøntsager, grøntsagscremer og patéer til bruschetta, olier, oliven og mange andre produkter, der forener traditionelle smage med en moderne produktionsproces. Opskrifterne fra Il Nutrimento...
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... binder dem til deres område: tørrede eller fyldte tomater, grillede auberginer, græskarscremer, artiskokker, broccoli, fyldte oliven, fyldte peberfrugter og krydret chili er blot nogle af de typiske produkter fra Cilento, der er forvandlet til olivenolie-bottles.
Italien, Montella
...grana og balsamico til grillede fiskeretter. Fra linguine med hummer til rødspætte med kartofler og sorte oliven. Uundgåelige, især om vinteren, er også kastanje- og porcini-supperne, porcini- og trøffeltærterne samt semifreddi med kastanjer fra Montella IGP. Vinmenuen, resultatet af en konstant søgen, har til formål at opdage de mest interessante realiteter i det regionale, nationale og internationale vinlandskab. Hver udvalgt vin er et arkiv over jorden, smagt, duftet, lyttet til. Hvert navn, hver flaske er et ansigt, et landskab, en duft, en farve og en konsistens af jorden.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
Populære lande for dette søgeord