Italien, Imperia
... citronsyre (syretilsætningsstof) og ascorbinsyre (antioxidant). Ingen cashewnødder, hvedekim eller andre ingredienser, der er fremmede for den liguriske tradition. Calvi DOP Genovese basilikum pesto uden hvidløg har en intens grøn farve og er kendetegnet ved en frisk og delikat smag. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet...
Italien, Bologna
... meloner, nektariner, pærer, ferskner, blommer og svesker, samt tomater, skalotteløg, zucchini, kartofler, peberfrugter, chili, hvidløg, løg, rosenkål og meget mere. GRØNTSAGER I Befer Fruits showroom i Bologna, på via Canali 1, finder du et stort udvalg af grøntsager og sæsonbestemte grøntsager tilgængelige, alle friske og absolut lækre. Virksomheden er også i stand til at tilbyde eksotiske produkter fra udlandet og andre mere raffinerede og svære at finde fødevarer.
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... hvidløg, ost og fugtig jord, gør den ideel til gourmetretter. Kun de største trøfler med de bedste egenskaber klassificeres som Extra. Denne trøffel er perfekt til dem, der ønsker at hæve deres kulinariske kreationer med et strejf af luksus og sofistikering, hvilket garanterer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.
Italien, Milano
...Der anvendes ikke tilsætningsstoffer eller kemiske produkter af nogen art. Brugen af hvidløg i mad og ernæringsmæssige eller sundhedsmæssige studier afslører ikke nogen negativ biologisk effekt. I de seneste år har kokke lagt stor vægt på sort hvidløg og brugt det til at smage retter med kylling, fisk osv. Sammenlignet med frisk hvidløg frigiver sort hvidløg ikke en stærk og aggressiv smag takket være det reducerede indhold af allicin, som er blevet omdannet til antioxidanter under produktionsprocessen.
Italien, Santa Ninfa
...Økologiske krydderier baseret på aromatiseret EKSTRA JOMFRU OLIE. Intens, frisk og afbalanceret smag, der minder om Sicilien og dens kraftige smagsnuancer. Perfekte til at krydre enhver ret, alsidige i køkkenet!
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma. Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå. INGREDIENSER: Tomatstykker, ekstra jomfru olivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med et strejf af frisk grøn mandel. Kompleks og raffineret smag med vegetabilske noter af artiskok, salat og mandel. Den har en velafbalanceret og harmonisk krydret eftersmag. Velegnet til kødretter, bælgfrugtsupper, grillet brød bruschetta toppet med salt, tomater, hvidløg og rucola.
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer ARBEJDET FRA FRISK Ruller af speck fyldt med delikat komælkost Artiskokker à la contadina ARBEJDET FRA FRISK Soltørrede tomater marineret i middelhavsstil ARBEJDET FRA FRISK Oliven à la Monacale Med chili, hvidløg, krydderier, salt...
Italien, Marciano Della Chiana
... egenskab, der gør det specielt: det indeholder ikke Allina. Dette gør det helt fordøjeligt og efterlader ikke den nogle gange ubehagelige lugt. Kort sagt, et hvidløg, der er kyssevenligt. For at lave denne sauce har vi brugt hele planten af aglione fra blomst til løg. Det har resulteret i en frisk, sød og delikat smag. Derfor anbefaler vi at varme det op i et par minutter, inden du hælder det over pastaen. Perfekt til at krydre enhver type pasta, især de traditionelle Pici, eventuelt med tilsætning af svampe og pølse eller kapers og ansjoser eller Guanciale Stagionato.
Italien, Tribano
Vi er en frugt- og grøntsagsvirksomhed, der producerer Radicchio, primært Radicchio Ibernum og Variegato di Castelfranco; fra oktober til maj. Selvfølgelig, da vi er i Veneto, hjemlandet for Radicchio, dyrker vi også Chioggia, Precoce, Verona og Rosa hele resten af året. Om foråret producerer vi hvid og violet frisk hvidløg; fra maj til juli, især de mest duftende og smagfulde varianter. Om...
Italien, Orta Di Atella
Virksomheden Del Prete i Orta di Atella (Caserta) er specialiseret i forarbejdning og handel med frisk hvidløg, løg og skalotteløg. Grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, er Del Prete nu i fjerde generation. Den begyndte med handel med hvidløg og nødder, for senere at gå videre til produktion, forarbejdning og salg af frisk og tørret hvidløg, og til sidst, gennem import- og eksportvirksomheden, til import og eksport af løg, hvidløg, skalotteløg og gulerødder.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play