...Den 100% økologiske EVO-olie er produceret af økologiske oliven fra vores område. Frugtagtig med en middel intensitet. Frisk og afbalanceret giver den unikke sanseoplevelser for alle, der elsker god og sund madlavning. Den tilbyder en markant smag med bitterhed og krydderi i perfekt harmoni.
...Typisk traditionel ligurisk sauce, sammensat af de bedste italienske tomater, frisk basilikum, ekstrajomfruolivenolie og hvidløg.
Den enkle hemmelighed bag en sund og velsmagende forret.
Produktlabel
I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet.
Kombinationer
Den rige og omsluttende smag gør den perfekt til enhver type pasta. Let...
...
ABBINAMENTI
Behagelig sødemiddel til drikkevarer, yoghurt og desserter, at nyde på søde oste og strækningsoste som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt til fisk, både rå og tilberedt; med ekstrajomfruolivenolie og citron fremhæver den dressinger til salater og pinzimonio.
... eftersmag af artiskok, mandel og frisk græs.
Denne olie efterlader en balsamisk og frisk smag, og den er ideel til brug i rå tilstand, som tilbehør til fiskeanretninger, supper og rødt kød. Ekstrajomfruolivenolie bruges også, i stedet for smør, til bagværk i småkager, kager og tærter.
...Den kultivar "Nocellara Etnea" repræsenterer excellence, kronjuvelen i den etnesiske olivenolieproduktion. I henhold til en langvarig virksomhedstradition vælges de grønne oliven fra træerne, overvåges og, så snart de er høstet, bearbejdes de med håndværksmæssig dygtighed og dokumenteret erfaring. Derefter omdannes de, knuses kunstnerisk, og kun når det er det rette tidspunkt, krydres de med selleri og frisk mynte, let krydret med oregano og chili og opbevares strengt i ekstra jomfruolivenolie.
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med et strejf af frisk grøn mandel.
Kompleks og raffineret smag med vegetabilske noter af artiskok, salat og mandel. Den har en velafbalanceret og harmonisk krydret eftersmag.
Velegnet til kødretter, bælgfrugtsupper, grillet brød bruschetta toppet med salt, tomater, hvidløg og rucola.
...Produktionområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-olier kendetegnet ved et middel-intensivt niveau af frugtighed, bitterhed og krydrethed, med en dominerende duft af frisk mandel og lette fornemmelser af græs/blade og artiskok.
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma.
Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå.
INGREDIENSER:
Tomatstykker, ekstrajomfruolivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker.
Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAN GOURMET...
100% Italia International Trade tilbyder sine kunder et bredt udvalg af de bedste produkter fra de italienske regioner: mozzarella di bufala D.O.P., bøffel- og komælk oste, grøntsager, syltede varer, ekstrajomfruolivenolie D.O.P., trøfler fra Bagnoli, pasta fra Gragnano, frisk pasta, fiskeprodukter, hakkede tomater, bagværk, pizza toppings, pølser osv. Takket være en velorganiseret logistik og flersproget personale kan kunderne få adgang til et omfattende katalog og modtage varer en eller to gange om ugen i hele Europa, ligesom det sker i Italien.