Håndsvampe lavet af hydro-skum til pudsning af keramik og porcelæn.
Afhængigt af den keramik, der skal bearbejdes, anvendes forskellige hydro-typer, ...
Hydrosvampe til maskinel pudsning af keramikprodukter.
Højkvalitets PUR-bløde skumstoffer kendetegnes ved deres åbne cellestruktur, som ikke kun give...
Ved keramikproduktion følger efter formgivningsprocessen en efterbehandling i form af afgratning og pudsning, som designes specifikt afhængigt af mass...
Svampbånd eller profilbånd til maskinbearbejdning af råkeramik og porcelæn. Svampbånd lavet af PUR-blødt skum på polyesterbasis, alternativt også på p...
Supporttoile PVC helt ny, der påføres med lethed.
Vores Sticky selvklæbende stof er en betydelig fordel med nem montering med et enkelt greb uden bob...
Krummelmasser til fejringsprodukter, byggeteknikker samt plastisk formede ovnsfliser og keramikvarer.
I vores højt fleksible maler-, blandings- og gr...
Uanset om det er små dele i stor serie eller højpræcise komponenter i lille serie, leverer vi omkostningseffektive løsninger i forskellige materialekv...
Forkæl dit ansigt blidt med denne konjac-svamp, et bæredygtigt, plantebaseret og komposterbart produkt!
Svamp 100% plantebaseret, uden farvestoffer e...
Ikke-cirkulære kanalgeometrier giver maksimale filterarealer pr. membran og fører til den optimale udformning af forholdet mellem filterareal og nødve...
Disse svampe er blandt de mest kendte, da de har været dyrket intensivt i over et århundrede. De kaldes også "Paris-svampe", når de dyrkes i huler.
F...
Disse grå eller brune svampe med hvidt kød og en behagelig smag er velegnede til alle retter.
Forberedelsestips
Hvis de er hele, skal svampene børste...
Et tryk-fastgørelsessystem fra industrien til ekstremt høje klæbe kræfter.
Dette bånd kan lukkes med sig selv, ingen yderligere modstykke er nødvendi...
Friske og tørrede svampe - Gallinacci
Hvid porcini svamp, tørret og frosset.
Vi tilbyder engrosleverancer af dyrkede svampe fra et stort område af si...
Champignoner med citron, med hvidt kød og en let anisagtig smag. Ideel i en svampefrikassé.
Forberedelsestips
Børst svampene før tilberedning.
Opbevar...