Italien, Campello Sul Clitunno
...er elsket ved bordet af de fleste smagsløg, også af børn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvidt kød, bælgfrugtsupper, grøntsager. På stegt kød, skaldyrssalater, saucer og emulsioner. Ved tilberedning bruges den til at lave saucer, dips og friture.
Italien, Trento
BAUER. FORSKNING SOM MISSION. Siden 1929 Det var i det fjerne 1929, da Bauer blev grundlagt i Trentino-Alto Adige, i et vidunderligt område omgivet af Dolomitterne. Som en historisk virksomhed, der altid har været dedikeret til produktion af bouillonterninger og smagsforstærkere, også økologiske, har Bauer i over 90 år været engageret i en konstant søgen efter at bringe innovative og kvalitetspro...
Italien, Borgo San Dalmazzo
PRODUKTION OG SALG AF: GENOVESISK PESTO, SAUCER, DIPS, FORRETTER, ÆGEPASTA, BRONZETRUKKET PASTA, TRØFLER OG SVAMPE...