Italien, Giuliano
...Tartelletta med mørk chokolade er en lækker dessert, der fortryller sanserne, perfekt til chokoladeelskere. Denne delikatesse består af en sprød bund af småkagedej, bagt til perfektion for at tilbyde den smøragtige og smuldrede fornemmelse, der smelter i munden. Hjertet af tartellettaen er en rig og fløjlsblød fyldning af mørk chokolade, intens og dyb, som skaber en sublim kontrast til sødmen i...
Italien, Messina
...Pignolata messinese er en typisk opskrift fra den sicilianske tradition, som især tilberedes i forbindelse med jul eller fastelavn. Det drejer sig om små stykker dej, der bliver friturestegt (eller i nogle tilfælde bagt) og glasureret, ved at dække dem med to forskellige glasurer, en hvid med smag af citron og en sort med mørk chokolade. Den dobbelte farvekombination er en af de uundgåelige karakteristika for at skabe denne dessert.
Italien, Mazara Del Vallo
...Den syv-lags kage er en udsøgt dessert, men med en exceptionel smag, en kage der skal prøves og nydes: et chokoladefestfyrværkeri, ideel for ægte madelskere. Den består af flere lag med bavarois af chokolade, hasselnød, en kakaobund, et sprødt lag og en spejlglasur på toppen.
Italien, Marciano Della Chiana
... genopfinde traditionen hos Pasticceria Fabio og Gianni, en af de mest værdsatte og anerkendte i provinsen Arezzo. Produktet præsenteres i den elegante emballage fra konditoriet, hvilket gør det perfekt som gave. Panzuppo fås i flere varianter, og det, der adskiller denne Panzuppo fra den klassiske, er gennemvædningen af dejen, der er lavet med en kaffedestillat i stedet for likørvin. Panzuppo Al Caffè Nero er desuden rigt fyldt med stykker af mørk chokolade i stedet for rosiner.
Italien, Taranto
...Vores smørbare cremer er fremstillet med kvalitetsråvarer og håndværksmæssige teknikker. De kan bruges til forskellige formål, fra morgenmad til dessert. De udgør et lækkert, sundt og nærende alternativ til de industrielle produkter på markedet.
Italien, Barletta
... chokolade, samt 10 økologiske produkter skabt til de mest delikate og raffinerede smagsløg. PRISER: 2007 (Dolci Torino) Bedste ledsagende dessert, 2013 (TuttoFood Milano) 1. pris for bæredygtighed, 2018 (Chocolate awards med. Firenze) sølvmedalje for fin chokolade. Vi producerer: glutenfri, sukkerfri, økologisk, nutraceutisk, vegansk og vegetarisk, med solenergi og bæredygtig produktion.
Italien, San Salvatore Telesino
... diabetikervenlige specialiteter. Vi garanterer en pålidelig og punktlig service med en beskeden produktionskapacitet i forskellige formater, fra almindelige sorbetmaskiner til isbægre og bakker til detailhandlen. Vi tilbyder desuden halvfabrikata og råvarer til horeca-sektoren som aromaer, chokolade, pastaer, swirl, glasurer, toppings og baser til bagerier og isbutikker. Vi leverer hurtigt med transportører...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play