Italien, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood er en virksomhed, der producerer riskager og snacks af majs og andre kornsorter, og som overholder de strengeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed. Vore anlæg kan producere forskellige typer af riskager og kornsnacks, fra de salte til de søde: smagsatte eller dækket med chokolade. Vi er specialiserede i at udvikle nye produktlinjer, der tilpasser sig vores kunders behov...
Italien, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTION på vegne af tredjeparter (private label) af økologiske søde og salte produkter, virksomhed der producerer for tredjeparter og leverer til de største mærker inden for økologi, med over 30 typer af økologiske produkter: müslibarer, frø og tørret frugt, chokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, varm chokolade, kageblandinger), emballering af rørsukker, osv. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italien, Novi Ligure
Slikindustrien. Produktion af chokolade. Chokoladeæg. Hos os udføres chokoladebehandlingen med kærlighed og omhu, i respekt for tradition og kvalitet, og henvender sig til alle typer chokolade, fra mælkechokolade til mørk chokolade, inklusive hvid chokolade eller nøddechokolade. Gambarotta srl udfører også sine behandlinger for tredjepart: kakao i pulverform, mørk chokolade, gianduiotti, chokolade nougat, chokolade, chokoladekonfetti, nøddechokolade, smørbar chokolade, slik og sukker, chokoladeplader og chokoladeæg.
Italien, Trento
...Blandt de traditionelle likører skiller likør med citron (limoncello), likør med æble, blåbær, lakrids, kokos, kaffe og alle typer af amari sig ud. Efter mange års studier og erfaring inden for stabilisering af likører, har Flavor Chimica formået at skabe en ny type likører, der defineres som "high-tech". Dette er produkter baseret på alkoholisk fløde, til hvilke der også kan tilsættes andre ingredienser, såsom chokolade, æg eller små frugter som jordbær, hindbær, pistacienødder, hasselnødder og mere.
Italien, Gallarate
... forberedelser til specialbrød og garanterer fremstillingen af færdige produkter af ekstraordinær kvalitetsniveau. Der er lagt særlig vægt på duften og smagen af de forskellige typer brød, der opnås. I fremstillingen af hver af disse forberedelser har vi faktisk valgt og kombineret ingredienserne med ekstrem omhu og dygtighed for at opnå smage og dufte, der er simpelthen unikke og uforlignelige. Virksomheden har opnået ISO EN9001-certificering og eksporterer sine produkter til over 70 lande.
Italien, Prato Sesia
... anvendes, er først og fremmest fødevaresektoren (industriel ensartet og assorteret bagværk, småkager, chokolade, morgenmadsprodukter, søde og salte snacks, brøderstatninger, kaffe i kapsler til automatiske og semi-automatiske maskiner, portionsoste, frostvarer), men også non-food sektoren, kosmetik og farmaceutiske produkter.
Italien, Castel Bolognese
... sig fra enhver anden lignende produkt, man kan finde på markedet. Vi kan tilbyde et eksklusivt produkt, som bliver mere og mere værdsat over hele verden. Fra produktionen af kaffe med chokolade-smag, er dette i dag udvidet til andre typer: med smag af anis, hasselnød, ginseng, kanel og mynte samt chokolade. Disse produkter fås i kapsler, i bønner og i glas (malet til moka eller espresso): et format til hver behov og for at imødekomme kravene fra alle kunder!
Italien, Sambuca Di Sicilia
... SICILIANSKE GRANITE. GRANITE KAN OGSÅ KØBES I ENKELTPORCIONER PÅ 100g (granita af sorte morbær, granita af mandel, granita af citron, granita af kaktusfigner, granita af figner, granita af chokolade, granita af hasselnød... osv...) HÅNDVÆRKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTACIE (ÆGTE PISTACIE FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AF PANTELLERIA DESSERTVIN) SORT TRØFLER HVID TRØFLER CHEF CAKE (DEN MEST SOLGTE) DEN BEDSTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSNE KAGER 1) TRE TYPER AF TARTER (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE TARTER) 2) RICOTTA SMULDERKAGE 3) ANDRE 21 KAGER CHEF...
Italien, Pachino
Specialiseret i at tilbyde en række typiske sicilianske produkter, blev Uccaruci grundlagt i Pachino i sommeren 2016, og bringer med sig en stor erfaring, der går tilbage til 1972. Fra søde sager og småkager til den håndlavede chokolade fra Modica, samt forskellige typer frisk brød og focaccia, har Uccaruci hurtigt etableret sig som et kvalitetsmærke og er allerede det foretrukne valg for flere...
Ernesto Brusa - Bomboniere og Confetti i Varese Fabrik af confetti og chokolade Den gamle fabrik Confetti og Chokolade samt virksomhedens salgssted Ernesto Brusa ligger i Varese. Ernesto Brusa producerer et bredt udvalg af confetti af høj kvalitet. Confetti i forskellige typer, farver og smagsvarianter til bryllupper, dåb, kommunioner, konfirmationer, jubilæer og andre festligheder. I den...
Italien, Poggibonsi
...som respekterer traditionerne for at bevare den højeste kvalitet af kaffe. For at øge glæden ved kaffe har vi også tilføjet glæden ved chokolade; i dette tilfælde er "vores mål at sikre, at vores kunder kun får højkvalitets håndlavet chokolade, der hovedsageligt produceres i laboratoriet/virksomheden i provinsen Siena efter vores anvisninger om ingredienser og pakket i vores emballage. Virksomheden har til formål at producere, handle og distribuere kaffe, chokolade og fødevarer af høj kvalitet i Italien og i udlandet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play