Italien, Giuliano
...Mandelmel, blandet eller v eller pasteuriseret, sukker, smør, fedtstoffer og vegetabilske olier, ren hvid chokolade, rå mandler, citron, bagepulver.
Italien, Messina
...Pignolata messinese er en typisk opskrift fra den sicilianske tradition, som især tilberedes i forbindelse med jul eller fastelavn. Det drejer sig om små stykker dej, der bliver friturestegt (eller i nogle tilfælde bagt) og glasureret, ved at dække dem med to forskellige glasurer, en hvid med smag af citron og en sort med mørk chokolade. Den dobbelte farvekombination er en af de uundgåelige karakteristika for at skabe denne dessert.
Italien, Barletta
...udvalg af chokolade trøfler i forskellige smagsvarianter: hasselnød, kaffe, kokos, pistacie, citron, mørk, hvid, rom, lavet i private label, også sukkerfri, glutenfri, økologisk, konventionel.
Italien, Francavilla Fontana
...En lys syre, sødme og en blød krop. Blomsteragtige noter, chokolade og citron. En meget elegant og delikat kop.
Italien, Giarre
...Produktion og salg af håndlavede sicilianske granitter i følgende smagsvarianter: Ananas, Rød Appelsin fra Sicilien, Kaffe, Chokolade og Kanel, Jordbær og Vildjordbær fra Maletto, Grøn Citron fra Siracusa, Siciliansk Mandarins, Mandler og Ristede Mandler fra Avola, Pistacie fra Bronte, Sorte Morbær fra Etna, Bergamot, Bivona Fersken, Cantaloupe Melon, Hvide Figner, Kaktusfigner, Granatæble, Mynte...
Italien, Palagonia
...eller antipasti-dressing, svampe i olie, sorte oliven, grønne oliven, asparges, kapers, tørret tomat, artiskokker. Granite og sicilianske is: Granite i alle smagsvarianter, citron, mandel, pistacie, morbær, chokolade, appelsiner, granatæble, figner, hasselnød, jordbær osv.
Italien, Trento
...Blandt de traditionelle likører skiller likør med citron (limoncello), likør med æble, blåbær, lakrids, kokos, kaffe og alle typer af amari sig ud. Efter mange års studier og erfaring inden for stabilisering af likører, har Flavor Chimica formået at skabe en ny type likører, der defineres som "high-tech". Dette er produkter baseret på alkoholisk fløde, til hvilke der også kan tilsættes andre ingredienser, såsom chokolade, æg eller små frugter som jordbær, hindbær, pistacienødder, hasselnødder og mere.
Italien, Sambuca Di Sicilia
... SICILIANSKE GRANITE. GRANITE KAN OGSÅ KØBES I ENKELTPORCIONER PÅ 100g (granita af sorte morbær, granita af mandel, granita af citron, granita af kaktusfigner, granita af figner, granita af chokolade, granita af hasselnød... osv...) HÅNDVÆRKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTACIE (ÆGTE PISTACIE FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AF PANTELLERIA DESSERTVIN) SORT TRØFLER HVID TRØFLER CHEF CAKE (DEN MEST SOLGTE) DEN BEDSTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSNE KAGER 1) TRE TYPER AF TARTER (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE TARTER) 2) RICOTTA SMULDERKAGE 3) ANDRE 21 KAGER CHEF...
Italien, Cirò Marina
... smagsvarianter efter jeres ønske. Mange andre produkter som Yoghurt, Ginseng, Byg, Te, Isbaser, Varm og Kold Chokolade og mange andre produkter. Vores virksomhed står til jeres rådighed for emballering af produkter med JERES MÆRKE og for enhver anden anmodning, I måtte have.
Italien, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er en håndværksvirksomhed, der producerer likører, pasta, marmelader, traditionelle søde sager (fyldte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler i sukker), samt aromatiserede olier efter de gamle opskrifter fra Gargano. De traditionelle søde sager varierer fra cartellate med mandler og honning eller med kogt vin, til mostaccioli med citron eller chokolade, til taralli...
Populære lande for dette søgeord