Italien, Giuliano
...Mel "O", pasteuriseret æggeblanding, smør, fedtstoffer og vegetabilske olier, sukker, ølgær, salt. FYLD: Fløde, sure kirsebær. LAGE: Vand, sukker, rom.
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk og fløde. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C og derefter pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella ca. 2,00 kg.
Italien, Mesoraca
... originale form, som vi alle kender. Modningen foregår i miljøer med kontrolleret fugtighed og temperatur i mindst 45 dage. Anbefales som forret og som ingrediens til hovedretter (f.eks. Bagte pasta). Kategori: Calabrese pølser VÆGT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vægt: 0,350 kg...
Italien, S.spirito Di Bari
...omhyggeligt blandet med sukker og underkastet en langsom kogning.","4":"FIGMARMELADE MED ROM OG CHOKOLADE\nLækker figcreme lavet af søde frugter plukket i de pugliesiske marker, omhyggeligt blandet med sukker, rom og chokolade."}...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play