Italien, Pergola
...Også i denne version med den sorte "livrea" kan forskellen ses. Her er SEDICINONI BLACK i al sin skønhed, med et bredt udviklet madlavningskammer, hvilket gør det så nemt at kontrollere de tilberedte retter under madlavningen. Egenskaber Lakeret sort, horisontalt udviklet madlavningskammer, rustfrit stål tag som standard. Muligheder Vogn, fast støtte, grill, sidebord, frontbord, ekstra refraktær plade, brød-pizza spade, ekstra gitter og bageplader.
Italien, Giuliano
...Tartelletta med mørk chokolade er en lækker dessert, der fortryller sanserne, perfekt til chokoladeelskere. Denne delikatesse består af en sprød bund af småkagedej, bagt til perfektion for at tilbyde den smøragtige og smuldrede fornemmelse, der smelter i munden. Hjertet af tartellettaen er en rig og fløjlsblød fyldning af mørk chokolade, intens og dyb, som skaber en sublim kontrast til sødmen i...
Italien, Giarre
...Håndlavet produkt, dej allerede udrullet klar til at blive fyldt og bagt på 4 minutter, kræver ikke specialiseret personale, giver et håndlavet produkt i stenovn, fordøjelighed, konsistens og smag som de bedste pizzeriaer. Produktet, pakket i ATM, er velegnet til at blive markedsført i alle europæiske lande og nærliggende områder, kan opbevares til brug inden for 60 dage.
...Delvist bagt frosset bagværk. Fyldt med ekstra jomfru olivenolie, grønne oliven og salt. Firkantet form.
Panificio Quartararo beskæftiger sig med produktion af alle typer brød og bagværk, pizza bagt i træfyret ovn og typisk siciliansk konditori samt meget mere. Vi producerer bagværk som varmt brød af alle slags indtil aften, grissini, focaccia, pladepizzaer, sfincione, palermiansk rosticceria og take-away gastronomi, søde og salte produkter, ved at bruge friske, ægte og kvalitetsingredienser...
... borde, lige fra forretterne, er brødet; vi finder det i lækre bruschettaer eller i den typiske "acquasala", brød der er ristet og gennemblødt i vand, derefter pyntet med rå løg, tomater, et drys oregano og god ekstra jomfruolivenolie, strengt taget fra Puglia. Brødet forbliver centralt selv i de pugliesiske supper; pancotto, der er dryppet med ekstra jomfruolivenolie, ledsager retter baseret på...
Italien, Velletri
Vi leverer dagligt inden for få timer i hele Italien hjemmebagt brød af lys eller mørk type, bagt i brændefyret ovn i form af brød eller stænger. Dette brød, der produceres i de romerske slotte, kendetegnes ved brugen af naturlig gær, hvedemel af halvfuldkorn og bagning i brændefyret ovn. Hævningen opnås med surdej og lidt ølgær. Ingredienserne æltes i cirka 40 minutter, hvorefter de får lov at...
Populære lande for dette søgeord