...Økologiske krydderier baseret på aromatiseret EKSTRA JOMFRU OLIE. Intens, frisk og afbalanceret smag, der minder om Sicilien og dens kraftige smagsnuancer. Perfekte til at krydre enhver ret, alsidige i køkkenet!
...Ekstra jomfru olivenoliearomatiseret med citron, fremstillet udelukkende af sicilianske oliven ved koldpresning. For information og priser bedes du kontakte os på vores e-mailadresse.
Bonoli Oils S.r.l., beliggende i UMBRIA, Italien, er en fremtrædende producent af premium olivenolier under det anerkendte BONOLI-mærke. Vores smidige struktur og dygtige team sikrer effektivitet og kvalitet på tværs af forskellige markeder, herunder engros catering, horeca, bageri og bulkforsyning. Med fokus på kontinuerlig forskning og udvikling navigerer vi i et dynamisk marked med stringens, i...
...Pecorino-ost aromatiseret med pære.
Vægt: 350 g. Produktet er pakket vakuum.
Egenskaber: Ostemassen er meget smuldret med en udtalt pæresmag.
Sensoriske egenskaber: Modning: Ca. 60 dage. Format: Skålformet.
Ingredienser: Pasteuriseret komælk, pasteuriseret fåremælk, pærearoma (min. 1%), salt, løbe, kulturer. Behandlet med olivenolie på skorpen. Skorpen er ikke spiselig.
Opbevaringsmetode: Opbevares på et køligt og tørt sted.
Gennemsnitlig holdbarhed: 120 dage.
...Håndlavet produktion af marmelader og konserver uden konserveringsmidler og farvestoffer fra økologisk landbrug i Gargano.
Håndlavet produktion af typiske landbrugsprodukter fra Gargano, sauce og syltede grøntsager.
Engros citrusfrugter fra økologisk landbrug i Gargano, Femminello citron og Duretta appelsin.
Ekstra jomfru olivenolie fra økologisk landbrug i Gargano, også aromatiseret med basilikum, hvidløg, chili og citron.
Import/Export.
... med bagningen af hjemmelavet brød i juletiden og påsken, repræsenterer de et glædeligt og lykkeligt øjeblik, hvor familien samledes. Forberedt med olivenolie og aromatiseret med lokale vilde urter som "l'aranzo", gør Squadatielli til småkager med en pæreform og en uforglemmelig smag. Den dag i dag fortsætter Burlato i ånden af denne tradition med at producere Squadatielli, som de ejer varemærket for, med den samme entusiasme, der har kendetegnet dette produkt fra begyndelsen.
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov:
- Håndlavet Tør Pasta
- Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug)
- Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen
- Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk)
- Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret)
- Oliven og Olivenolie
- Kapers
- Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
VI KOMMERCIALISERER IS I ALLE SMAGSRETNINGER OG TYPER I BEHOLDERE, VAFLER, KAGER, STÆNG OG TRONKLER I VARIERENDE VÆGT. VI KOMMERCIALISERER ET STORT ASSORTIMENT AF CROISSANTER: CROISSANTER, FLETTER, MUFFINS, BRIOCHE, TARTUFI AF LACE, LEMONITO. VI KOMMERCIALISERER EKSTRA VIRGIN OLIVENOLIE FRA CALABRIEN, KOLDPRESSET 100% ITALIENSK; AROMATISERET MED CEDER, BERGAMOT OG CHILI; DISSE PRODUKTER OPNÅS VED...
... 500 kvintaler om dagen, efter at der er blevet taget endnu mere moderne maskiner og udstyr i brug. Det ekstra jomfruolivenolie fra Lucca er Frantoio Lenzis typiske produkt. Derudover produceres der et DOP ekstra jomfruolivenolie og et olivenoliearomatiseret med citron, kaldet "Limonolio".