• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • basen

Resultater for

Basen

ItalienAncona og Marche
  1. ALTAGAMMA S.R.L.

    Italien

    Virksomheden ALTAGAMMA S.R.L., der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, Frugt-baserede tilberedninger, Frugtkonserves, og Frugt-baserede tilberedninger brancherne. Den er baseret i San Benedetto Del Tronto, Italien.

  2. POLDO PANINI DI ROMAGNOLI ANDREA

    Italien

  3. PASTA ALL'UOVO - GASTRONOMIA DI CARDINALI CHRISTIAN

    Italien

  4. LONGHI TARTUFI S.R.L.

    Italien

  5. PAZZAGLIA PASQUALE

    Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. RINCI S.R.L.

    Italien

  2. CIBIDAMARE S.R.L.

    Italien

  3. T. & C. S.R.L.

    Italien

  4. PITTURI OLIVE SRLS

    Italien

  5. SPAZIO LIBERO SRLS

    Italien

    Spazio Libero blev grundlagt ud fra visionen om at være iværksætter inden for forskellige typer af arbejde og salg. Spazio Libero, der har bygger på en stærk kulturel og ledelsesmæssig base har medarbejdere med tyve års erfaring i deres respektive sektorer, hvilket gør dem til lydhøre og effektive samtalepartner, som er i stand ti at løse problemer i alle faser - fra ordre til eftersalgsservice

  1. METALDOMO DEI F.LLI BONVECCHI E C. SNC

    Italien

    Virksomheden blev grundlagt i september 1998 og er baseret på Maurizio-brødrene og Rossano Bonvecchis erfaring i sektoren for pladejern. Metaldomo udfører arbejde med metalplader for tredjemand og tilbyder sine kunder en komplet service fra projektfasen til det færdige produkt, også køb af materialer.

  2. TRATTORIA ADRIATICA DI PALOMBI ROSANNA & C. SNC

    Italien

    Restauranten Trattoria Adriatica startede i 1958 og har siden åbningen altid været drevet af familien fra far til søn gennem en kærlighed til de lokale madtradtioner og lidenskaben for et godt køkken. Restauranten tilbyder en lækker menu baseret på dagfriske fiskespecialiteter, lokale egnsretter og hjemmebagte kager. Til dette serveres der nøje udvalgte vine fra regionen Marche. Restauranten har plads til 60 gæster og en dejlig terrasse.