... olivenolie; derefter tilsættes salt, peber, de godt drænede snegle og nogle laurbærblade. Vi tilbereder ved høj varme, og når olien begynder at komme op til overfladen igen, hælder vi et glas rosévin i og lader det fordampe. Krydr med salt og server varmt.
PRODUKTEGENSKABER OG SALGSBETINGELSER
100% naturlige snegle, allerede renset og klargjort, klar til at spise
Udsalgsperiode: tilgængelig hele året
Pakket i kasser fra 1 kg til 5 kg.
Minimumsbestilling: 500 kg...
...Nyhed WECK: Weck Bobines glasbeholdere med låg og tætningsringe. Perfekt til dine juicer, saucer, coulis, hjemmelavet mayonnaise, frugter i sirup, sæsonens grøntsager, supper og hjemmelavede spreads...
... fra Salerno-bugten til colatura di alici på få måneder. — hos Fiordicosta.
Genopdag smagene fra vores gamle maritime tradition ved at bringe den autentiske kultur fra vores kyster til bordet.
Colatura di alici.
I glas i den nye linje på 100/250/500 og 1000ml.