Italien, Siano
... markeringer i ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometer med skala -10 +110 °C - 4 Ostemodeller til at lave 300/500 g ost hver. - 2 Former til ricotta eller primosale på 200-300g hver. Opskriftsbog: En vejledning til at forberede gode oste med meget kort og kort modning.
...Burrata, en ost med trådformet dej, produceres i Puglia, især i byen Andria. Denne håndlavede trådformede dejpose, der indeholder et hjerte af Stracciatella, er i dag en af de bedste specialiteter fra Puglia. Ingredienser: Mælk, fløde, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løbe, uden konserveringsmidler. Typer og Formater OPBEVARINGSFREMGANG: 15 DAGE Kode: BURRATP.
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym æggeprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med pastaretter, kød, grøntsager og bruschetta.
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym ægprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med forretter, på kød, grøntsager og bruschetta.
Populære lande for dette søgeord