Italien, Milano
...Produceret mellem forår og sommer, er det ikke en honning med ensartede egenskaber, men derimod et produkt, der kendetegner hvert sted og årgang; det kan defineres som fingeraftrykket af det blomsterlige arv fra det område, hvor det er produceret. Farven kan være gylden, ravfarvet eller mørk. Aromaen kan variere fra frugtagtig, blomsteragtig og delikat, hvis den er fra foråret; til aromatisk...
Italien, MILANO
...BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2019 FRESCOBALDI Årgang: 2019 Oprindelse: Toscana, Montalcino (SI) Druerne af Sangiovese er blevet høstet i hånden, og når de ankom til kælderen, blev de underkastet en grundig udvælgelse. Fermenteringen fandt sted i rustfrie ståltanke ved kontrolleret temperatur, med hyppige omrøringer, især i de tidlige faser. Vinen blev derefter underkastet en lang lagring i træ...
Italien, Marciano Della Chiana
... saftige og fyldige smag er den perfekt alene eller med chokolade. Den er også fremragende sammen med lagrede oste. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små træfade - 6 måneder på flaske. Farve: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Tørret blomme, Vild rose. Temperatur: 12° C. Ideel med: Chokolade, lagrede oste.
Italien, Schio
...Amarone Latium Morini er et must inden for italiensk vinproduktion. Næsten uigennemsigtig i sin intense rubinrøde farve med let granatrøde nuancer. Komplekst, med moden kirsebærsmag, næsten marmeladeagtig, lakrids, krydret med sort peber, og en diskret toskansk tobaksnote. Ved smagningen præsenterer den sig varm og blød, med tanniner der dominerer over en behagelig mineralitet i bunden. Som alle store vine bør den ikke parres med nogen retter, for at blive nydt i sin maksimale udtryk. 2011 var et stort årgang, og den kan roligt hvile i hjemmebaren i et godt årti.
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
Italien, Treviglio
... forskellige ejere, men Barolo Vigna Rionda fra Massolino er næsten i hver årgang den bedste. Og vi vælger den bedste. Og vi tilbyder dig den bedste. Det samme gælder for de venetianske vine, de toskanske vine og de sicilianske vine, helt op til champagnerne eller de vidunderlige vine fra Bourgogne.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play