Frankrig, St Cyr Sur Loire
...Produktnavn: Bourbon Vanilje Pulver lavet af hele vaniljestænger. Variation: Vanilla Planifolia - Ursprungsland: Madagascar - Oprindelsesregion: SAVA - Produktionsproces: Stænger indsamlet, udvalgt, tørret i solen, modnet, malet og steriliseret - Forventet brug: Restauratører, Bagere, Chokoladeproducenter, Isproducenter og Fødevareindustrien - Sammensætning: 100% Naturlig Bourbon Vaniljestang fra Madagascar...
Portugal, Lisboa
...Modellen der kom til at erstatte knust is Høj tørreproces for at holde stykkerne løse som polystyrenkugler. Et produkt af høj kvalitet til cocktailforberedelse og præsentation af et fantastisk slutprodukt.
Frankrig, Illkirch-Graffenstaden
Selskabet ALCHIM AROMATIQUES blev grundlagt i 1971 og er specialiseret i fremstilling af aromaer til fødevareindustrien (bagerier, småkagefabrikker, mejerier, isproducenter, diætprodukter, slik, drikkevarer osv.), frugtforberedelser med aromatiseret sukker til yoghurt (abrikos, ananas, jordbær, hindbær, blåbær osv.) samt karmine E120 (til pølsemageri og kosmetik). Vores politik er at fremstille...
Frankrig, Valence
... måtte have, inden for kort tid. F2S tilbyder en global service, der strækker sig fra ordrebehandling til levering til slutkunden, med en betydelig reaktivitet, da de har et bufferlager af de mest almindelige varer. Virksomheden arbejder med transportfirmaer, der er specialiseret i levering af frosne produkter i hele Frankrig. Vore hovedkunder er marmeladeproducenter, bagere, isproducenter og yoghurtproducenter. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Frankrig, Varetz
... fødevarer - ingrediensforarbejdere til PAI Produkter fra IAA Fødevareindustrien. PLANETGOUT TJENESTER: 1. KVALITET, SENSORIK & SMAG UDDANNELSE. Bliv en bedre indkøber, producent, skaber af smagsoplevelser gennem viden om kvalitet, sensorik & smag - 2. PLANETGOUT KVALITET & SMAG Rådgivning Ekspertise Audit HACCP - ISO 22000 - til ISO 9000 Fødevarer - ISO Kakao-chokolade Ekspertise på 200 produkter...
...EUROPE CHOCOLATE COMPANY (ECC NV) er en belgisk virksomhed grundlagt i 1993. Den adskiller sig som 'fornyeren' i markedet for industrielle ingredienser til professionelle brugere i fødevareindustrien. ECC leverer 'business to business' chokoladeprodukter til forskellige sektorer, herunder industrielle bagerier og konditorier, kagebagerier, isproducenter, supermarkedskæder og cateringsektoren. ECC...
Frankrig, Gemenos
Giraudon er en historie om familie, passionerede, teknikere og handelsfolk. En historie, der begyndte at blive skrevet i 1890 i Marseille. Siden 130 år i 2020 har vi leveret til fagfolk inden for fødevareindustrien, slikproducenter, chokoladeproducenter, isproducenter, aromatiskere, farmaceutiske og kemiske laboratorier, håndværkere, distributører til bagerier-konditorier, økologiske butikker og...
Belgien, Dendermonde
... serviceniveau og en fleksibel, proaktiv indstilling, tilbyder vi altid vores kunder den rette løsning, når det kommer til mælkeprodukter i enhver form. Uanset om det drejer sig om industrielle bagerier og konditorier, småkageproducenter, chokolade- og isproducenter, producenter af smør og margariner, oste, saucer og færdigretter, eller sandwichindustrien, aromaproducenter, den farmaceutiske industri eller handel... for hver forespørgsel i enhver sektor af fødevareindustrien har vi et specifikt svar!
Italien, Ussana
La Tecno Frost har opereret i hele det regionale område siden 2002 og er specialiseret i installation, vedligeholdelse, salg og teknisk support af udstyr og anlæg til industriel og kommerciel køling. Vi arbejder inden for flere sektorer i fødevareindustrien, såsom supermarkeder, kølelager, slagterier, fiskehandlere, barer, restauranter og mejerier, og vi beskæftiger os med både små og store...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play