Portugal, Lisboa
...Modellen der kom til at erstatte knust is Høj tørreproces for at holde stykkerne løse som polystyrenkugler. Et produkt af høj kvalitet til cocktailforberedelse og præsentation af et fantastisk slutprodukt.
Frankrig, Illkirch-Graffenstaden
Selskabet ALCHIM AROMATIQUES blev grundlagt i 1971 og er specialiseret i fremstilling af aromaer til fødevareindustrien (bagerier, småkagefabrikker, mejerier, isproducenter, diætprodukter, slik, drikkevarer osv.), frugtforberedelser med aromatiseret sukker til yoghurt (abrikos, ananas, jordbær, hindbær, blåbær osv.) samt karmine E120 (til pølsemageri og kosmetik). Vores politik er at fremstille...
Frankrig, Gemenos
Giraudon er en historie om familie, passionerede, teknikere og handelsfolk. En historie, der begyndte at blive skrevet i 1890 i Marseille. Siden 130 år i 2020 har vi leveret til fagfolk inden for fødevareindustrien, slikproducenter, chokoladeproducenter, isproducenter, aromatiskere, farmaceutiske og kemiske laboratorier, håndværkere, distributører til bagerier-konditorier, økologiske butikker og...
Belgien, Dendermonde
... serviceniveau og en fleksibel, proaktiv indstilling, tilbyder vi altid vores kunder den rette løsning, når det kommer til mælkeprodukter i enhver form. Uanset om det drejer sig om industrielle bagerier og konditorier, småkageproducenter, chokolade- og isproducenter, producenter af smør og margariner, oste, saucer og færdigretter, eller sandwichindustrien, aromaproducenter, den farmaceutiske industri eller handel... for hver forespørgsel i enhver sektor af fødevareindustrien har vi et specifikt svar!
Italien, Ussana
La Tecno Frost har opereret i hele det regionale område siden 2002 og er specialiseret i installation, vedligeholdelse, salg og teknisk support af udstyr og anlæg til industriel og kommerciel køling. Vi arbejder inden for flere sektorer i fødevareindustrien, såsom supermarkeder, kølelager, slagterier, fiskehandlere, barer, restauranter og mejerier, og vi beskæftiger os med både små og store...