Spanien, Guijuelo-Salamanca
...naturlige krydderier, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturligt svinetarm. 100 % naturlige ingredienser. Uden allergener. Vægt: Ca. 0,900 kg. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved en temperatur under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt og modnet. Ingredienser: Iberisk svinekød fra egefrugt, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein. Vægt: Ca. 0,900 kg.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De mest ædle stykker af vores iberiske svin, såsom Iberian Presa, er dem, der bruges til håndværksmæssigt at producere vores Egegnede Iberiske Premium Salchichón. En intens aroma, saftig tekstur og en særlig balance mellem fedt, magert kød og sort peber giver en subtil naturlig delikatesse til dette produkt. SKU:510002 Forsendelsesvægt:0,5 kg...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket kød, tilsat krydderier og urter, og resulterer i vores Velita de Salchichón Ibérico de Bellota. En sand delikatesse for smagsløgene, som uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige egenskaber, der tydeligt adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndværksmæssig fremstilling af produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røget bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, frisk skinke, frisk knogle, og naturligvis de salte og friske produkter som: Øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
...Salchichón, en pølse der stammer fra iberiske svin, der er fodret med foder bestående af korn og bælgfrugter og opdrættet i stalde eller fodergårde under intensive forhold. Den er lavet af magert kød og fedt fra iberiske svin, hakket i meget fine stykker, krydret med salt, peber, muskatnød, oregano og hvidløg og fyldt i naturligt svinetarm. Den traditionelle proces, der udføres, kendetegnes ved...
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Guijuelo
Online butik til salg af skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinke, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurve og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Populære lande for dette søgeord