Spanien, Guijuelo-Salamanca
...naturlig tørring, hvile i kælder, skæring med kniv og emballering. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Race Nettovægt: 100 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede forbrugstemperatur er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, V-skæring, salting, naturlig tørring, hvile i kælder. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Race Nettovægt: 100 gr.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º celsius, og med en relativ luftfugtighed mellem 75% og 85%. Race: 50% Iberisk Fodring: Cebo de Campo Etiket: Grøn Energiværdi: 318Kcal / 1323KJ Fedt: 22.1 g Mættet fedt: 6.94 g Kulhydrater: < 0,9 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.22 g...
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet Iberisk Egeblad-fodret Skinke 100% Iberico, skåret med kniv og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mere info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsordre: 25 kartoner (1.000 stk). Pris for 25 kartoner: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Vægt af kartonholdbarhedskasse: 6,55 kg. Leveringstid: skal forhandles. TRANSPORT: Kølet 5ºC.
Populære lande for dette søgeord