...naturlig tørring, hvile i kælder, skæring med kniv og emballering.
Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Race
Nettovægt: 100 gr.
Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede forbrugstemperatur er 15º-18ºC.
Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, V-skæring, salting, naturlig tørring, hvile i kælder.
Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Race
Nettovægt: 100 gr.
... det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º celsius, og med en relativ luftfugtighed mellem 75% og 85%.
Race: 50% Iberisk
Fodring: Cebo de Campo
Etiket: Grøn
Energiværdi: 318Kcal / 1323KJ
Fedt: 22.1 g
Mættet fedt: 6.94 g
Kulhydrater: < 0,9 g
Sukker: < 0,5 g
Proteiner: 28.8 g
Salt: 3.22 g...
...Elegant kasse med en tallerken af 100% iberisk egebladskinke skåret med kniv. 50 gr.
Ideel til at give væk eller nyde derhjemme.
Klar til at åbne og smage.
Vægt: 0,1 kg...
...Den højeste kvalitet Iberisk Egeblad-fodret Skinke 100% Iberico, skåret med kniv og vakuumpakket.
Vi leverer kun B2B, mere info her:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Minimumsordre: 25 kartoner (1.000 stk). Pris for 25 kartoner: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien)
Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Vægt af kartonholdbarhedskasse: 6,55 kg.
Leveringstid: skal forhandles.
TRANSPORT: Kølet 5ºC.