Frankrig, Bayonne
...Ciabatta pavé er den reducerede størrelse af et af de mest ikoniske brød fra OKIN, ciabatta. Det er et brød med en meget markant rustik karakter, med en sprød skorpe og en udtalt krumme. Baget i en stenovn med punkt- og hævetid, er det et meget hydreret brød, som derfor holder sig hele dagen. Det har en porøs krumme i cremefarve med stor elasticitet. Ideelt til skæring til morgenmad, da det også...
...Designet til at producere højt hydreret brød (70-90% vand). På grund af sin særlige proces: hårdt mel, vigtig hviletid, mindre skade ved skæring osv., muliggør det produktion af brød af høj kvalitet og i flere former. TXA-MAN-ROLL har en "multiroller", der laminerer og spreder dejstykket, hvilket giver dejen en ekstra styrke på 40-50%. Indsamlingen af det allerede skårne og formede produkt er manuel. Typer af brød: den klassiske "ciabatta" i alle dens former: baston, baguette, rustik med spidse ender, minis osv.
Frankrig, Aubervilliers
... alle former for specialbrød. Vi tilbyder både bagt brød og forberedt brød i alle former. Vores fabrik, der blev bygget i 2014, sikrer brugen af de mest moderne teknikker til fremstilling af vores produkter, hvilket giver dig en overlegen brødkvalitet takket være vores dej, der er hydreret til over 70% i stedet for de sædvanlige 50 eller 60%. Denne egenskab sikrer en konstant kvalitet 7 dage om ugen...