...Unagi er det japanske ord for sødvandål. Denne er blevet spist i Japan i over 5.000 år og er derfor en essentiel del af kulturen og køkkenet. Unagi bliver grillet eller stegt og forsynet med en sød marinade baseret på soja.
Vores Unagi opdrættes i Kina og Taiwan. Herefter marinerer vi ålen i den søde Kabayaki sojasauce. Sødvandålen leveres i butterfly fileter, med 20% Kabayaki sauce. Brug Unagi for eksempel som topping til unagi sushi (nigiri eller tamaki) eller i en bowl.
Norsk-nederlandsk virksomhed etableret i 2013 med repræsentationskontorer i Sydøstasien og USA.
Aktiviteter:
-Norsk frysefødevarer engros, eksport, distribution;
-Fødevarer behandling i Europa og Kina;
-Fødevarer produktion/behandling i Kina og re-eksport til USA, Japan, EU, Rusland;
-Eksport af europæiske landbrugsprodukter (æg, kød) - 2021 projekt;
Vi søger et stabilt og pålideligt partnerskab m...
...Frisk fra Norge er disse lækre fileter klar til at blive tilberedt direkte fra pakken. Pakken indeholder to 125 gram BIO-certificerede norske laksfileter.
Ajere Foods er specialiseret i fremstillingen af dehydrateret (tørret) fisk og fiskeprodukter. Vi producerer tørret katfisk, stockfish (torsk), haddock, blueling, pangasius, Alaska pollock rejer osv. i forskellige former såsom hele fisk, steaks og fileter. Efter særlige ønsker dehydrater vores virksomhed krydderier, grøntsager og andre afgrøder efter kundens valg.