• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • hjemmelavet tredobbelt tør

Resultater for

Hjemmelavet tredobbelt tør - Import eksport

  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. SA BUSA FOOD

    Italien

    Virksomheden SA BUSA FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tørre dybfrosne kager, og frisk "hjemmelavet" pasta brancherne. Den er baseret i Olbia, Italien.

  3. BONBONS VERDIER

    Frankrig

    Virksomheden BONBONS VERDIER, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, Forretningsgaver, Hjemmelavet fabrikation af chokoladebolsjer, Karamelbolsjer, tørret frugt overtrukket med chokolade, og Forretningsgaver brancherne. Den er baseret i SERRES-CASTET, Frankrig.