Frankrig, Saint Orens De Gameville
... øjeblik: Til at ledsage en dessert eller din eftermiddagssnack Anbefalet dosering og bryggetid: 1,5 teskefuld til 20 cl - 3'30 min ved 80°C eller 50 min ved 20°C Nettovægt (G): 80 Reference: DOBBELT SPIL - SORTE TE, MANDEL...
Frankrig, Charmes
...Den lækre chokolade-peanut lys er et håndlavet lys, der er helt lavet af solsikkewax. Meget overraskende i sit realisme, er det en ægte illusion af en dessert i glas. Det vil glæde dit hjem med en hyggelig atmosfære takket være det lækre udseende af chokolade og peanut, der minder om sødmen fra fyldte chokoladebarer, en ægte godbid til at varme dit hjem op. Vov at vælge en unik og overraskende dekoration! SKU: BOUCHOCAHUm Udsendelsestid: 30 timer...
Italien, Casoria
...enhver produkt fra det napolitanske konditori. levering få timer efter produktion, altid frisk, vi håndterer ikke frosne varer. vi samarbejder med produktionen fra et anerkendt konditori beliggende i Napoli, med alle garantier og certificeret hygiejne. Blandt produkterne: pastiera, baba', caprese, dessert, småkager, sfogliatelle ricce og frolle, tiramisu', pizza med pølse og friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba' kager, udstillingskager og kager af enhver art. med andre ord, alt hvad du kan finde i en stor udstillingsvitrine i et konditori i de snævre gader i Napoli...
...Håndlavet, 6-delt macaron pakke, lavet uden brug af gluten. Frugtagtig. Pakken indeholder 1 af mango, passionsfrugt, blåbær, citron hvid chokolade, jordbær hvid chokolade og vanilje macaron.
Spanien, Andoain
Hos Briochelle er vi specialiserede producenter af karameliserede brioche-torrijas. Briochelle caramel findes i to versioner: Briochelle er versionen uden den endelige finish. Den professionelle kan tilbyde en håndlavet dessert af høj gastronomi, som om den var lavet hjemme, enten med en nylig, sprød og glitrende karamelisering eller med præsentationer, der er unikke for hver kok. Briochelle...
Spanien, La Pobla De Vallbona
... tærter, der er velegnede til både cøliakere og ikke-cøliakere. Kagerne og tærterne er fremstillet håndlavet og med råvarer af høj kvalitet. Kom og opdag vores lækre kager til dine familie- og virksomhedsfester.
Italien, Coriano
... enkeltportion; kugle / terning 120g; polystyrenbeholder på 500g og 1000g. Derudover suppleres vores tilbud med alle former for støtte til isbutikker og lignende. Blandt vores referencer finder du dessert i enkeltportion, skåret og til buffet klar til servering. Vore kunder er: Isbutikker uden laboratorium, hoteller, restauranter, pubber, barer, caféer, te-saloner, chokoladebutikker, bagerier, delikatesseforretninger, rotisserier, pizzerier, skoler, distributører af Ho.Re.Ca. generelt samt distributører af produkter til cøliakere. Kontakt os for at modtage yderligere detaljer.
Belgien, Anzegem
Vi er specialister i at lave håndlavet Crème Brûlée. Den traditionelle friske frosne dessert er lavet med egne gårdfriske æg og 100 % naturlige ingredienser af høj kvalitet. Vores specialitet er vores klar-til-at-spise crème brûlée, frosset med en sprød karameliseret sukkerbelægning. Pakning, størrelser og afslutningsdetaljer udføres efter kundens ønsker. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Vores mælke-dessert er håndlavet og produceret med de strengeste kvalitetskontroller, uden farvestoffer, uden konserveringsmidler, med og uden tilsatte sukkerarter og uden gluten. Dette gør os konkurrencedygtige og giver os mulighed for at sælge et produkt af god kvalitet uden forbrugsrestriktioner, da det er egnet til hele familien. Produceret i Jijona, Alicante (SPANIEN), hvilket giver erfaring...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play