...Golden Caviar Scrub med sin champagne duft og kaviar ekstrakt giver luksuriøse fordele til huden. Takket være sine aktive ingredienser fjerner den skånsomt døde celler og urenheder fra hudens overflade. Den gyldne glimmer, der er indarbejdet i hjertet af plejen, tilføjer et strejf af glamour og en funkende visuel effekt.
Spanien, Olba (teruel)
...Imperial Osetra kaviar er en kaviar af høj kvalitet, med farver der spænder fra mørkebrun til gylden. Omhyggeligt udvalgt af vores iranske eksperter.
Spanien, Tarragona
...Aktive ingredienser: Ekstrakt af kaviar; Jojobaolie Vindruekerne Denne ansigtsscrub beriget med gylden perle, kombineret med aktive ingredienser af høj kvalitet og en lækker duft, tilbyder en rig tekstur til blidt og effektivt at eksfoliere huden. Beriget med naturligt fugtgivende kaviarekstrakt, jojobaolie og vindruekerneolie, frigiver denne kropsscrub sine fordele ved at blødgøre huden gennem...
...Denne kaviarart er et udvalg af støræg fra stør, der lever i floden Amur. Dette er en hybridkaviar. Imperial Gold har en gylden farve og en meget karakteristisk smag. Dette afspejles i den salte smag af kaviaren, som har en fast struktur og giver en fin eftersmag, der sikrer længere fornøjelse på smagsløgene.
Italien, Roma
...Amur-størkaviar (Acipenser schrenckii), opdrættet med succes og bæredygtigt i det, der sandsynligvis er verdens mest moderne akvakulturfarm i Kina. For at fjerne kaviaren skal størerne være mindst 12 år gamle eller ældre. Perlestrukturen varierer fra semisolid til kompakt med en kornstørrelse fra 3,1 til 3,3 mm, og kan være endnu større. Farvespektret spænder fra lys brun til gylden gul. Dens smag er delikat nøddeagtig, med en frugtagtig note og en cremet glans. Let saltet med Malossol-processen. Udløbsdato: 6 måneder. Tilgængelige størrelser: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
Frankrig, Roubia
... frugter. Smag Fyldig, subtile noter af eksotiske frugter, noter af vanilje, fede tanniner, blød, let mineralitet, struktureret krop, god intensitet, god vedholdenhed. Mad & vin kombinationer Carpaccio af kammuslinger, Hummer, Kaviar, Torskefilet, Fisk i hvid sauce Serveringstemperatur: 10° - 12° Farve: Hvid Druetype: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Storbritannien, London
... oprindelser i henhold til vores strenge udvælgelseskriterier. Desuden kombinerer vores virksomheds kerneværdier økologi og bæredygtig udvikling, hvilket garanterer den højeste kvalitet og renhed i vores produkter. Imperial gold caviar - Fisken vejer omkring 30 kilo, den nærer større, fastere æg med en anerkendt mørk gylden rogn og en cremet, overdådig smag, der efterlader en vedholdende...