...Synonymer: Acacetin 7-O-rutinosid, Acaciin, Buddleoflavonolosid, Buddleosid, Linarigenin glykosid, Linarin Kat. Nr: NST-10-172 CAS: 480-36-4 Renhed: 98% (HPLC) Molekylformel: C28H32O14 Molekylvægt: 592,54...
Schweiz, Muri B. Bern
... mellem søde og bitre mandler. Søde mandler er velegnede til at spise rå og bruges til søde retter, til dekoration, som fyld (f.eks. i oliven) eller til fremstilling af likører og marcipan. Bittermandler må ikke spises rå. De indeholder amygdalin, et glykosid, der danner blåsyre. Alligevel dyrkes bittermandler på specielle plantager. Fra dem udvindes – efter fjernelse af blåsyreforbindelserne – bittermandelolie, som bruges til at aromatisere likører og bagværk.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play