Italien, Acquaviva Picena
erfaring i sektoren for halvfabrikata, aromaer og fødevaringingredienser Virksomheden GOODAS har i over 20 år en solid erfaring inden for sektoren for halvfabrikata, naturlige aromaer og "clean label" fødevaringingredienser. De mange opnåede certificeringer viser en stadig større opmærksomhed samt et behov for at imødekomme de stadigt mere presserende krav fra samfundet med hensyn til fødevaresikk...
Italien, Travagliato
Axiagen Srl er en virksomhed, der producerer fødevarer af høj kvalitet. Den producerer og distribuerer eksklusivt produkter under mærket Zafferano Matteo Bertoli, herunder det nu verdensberømte Lingotto di Zafferano®.
Andre produkter
Ren Safran - 1 Gram
Ren Safran - 1 Gram
E-handelsplatform til B2C-salg af gastronomiske specialiteter fra den italienske maddal, produceret af udvalgte virksomheder i Emilia Romagna med kort afstand til forbrugeren. Vores smagsprøvere har udvalgt de bedste specialiteter fra den traditionelle Emilanske smag. Det er de gastronomiske produkter, der dagligt nydes på bordene i Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP fra lavland, bakker og bjerg...
Italien, Villafranca
...Paccheri Del Vesuvio Passion og tradition er ingredienserne i vores store succes, som giver liv til de ægte specialiteter fra Campania, en region kendt for sin gastronomiske kultur og fornøjelsen ved at nyde frisk, håndlavet pasta, lavet med al den tradition, der kendetegner fortiden. De er lavet af en dej, der er rullet perfekt ud og derefter skåret for at opnå den typiske form for denne pasta...
Spanien, Cuarte De Huerva
... med de bedste producenter, teknikere og logistikrådgivere. Sammen danner de et stort team, der er i stand til at kombinere den tusindårige erfaring fra et af de lande med de rigeste gastronomiske traditioner i verden med de mest avancerede sundheds-, teknologiske og kvalitetskontrolmetoder. Vi hos JamonShop.es er desuden specialister i en typisk produkt som iberisk skinke, men også serrano, en af...
Frankrig, Mougins
Grossist i provencalske specialiteter i 25 år. Konserves og bakker til detailhandel. Fremstillet i Provence, uden konserveringsmidler. Sort tapenade, grøn tapenade med basilikum, auberginecaviar, artiskokdelikatesse, ansjospasta, pesto med provencalsk basilikum, delikatesse med soltørrede tomater, sardinepasta med kandiserede citroner, tomatpasta med soltørrede tomater, soltørrede tomater i olie...
Populære lande for dette søgeord