... yoghurtmaskine) og en simpel sprøjtepose gør det muligt at lave krydderpølser, en simpel træske til brød, der er værdige til de største bagere...
Med denne bog, der præsenterer 50 opskrifter, vil du meget nemt kunne lave hjemmelavede brød af alle slags, smør, yoghurter og oste, krydderier, juice, sirup, glas uden maskiner! Du vil også kaste dig ud i nogle "vovede" opskrifter - røget laks med te, tørret...
...
Egenskaber
Nominel effekt 4,6 KW – 4HK
Tropisk kondensator op til 46 °C
Kølesystem Made In France Hermetisk enhed (Tecumseh) 2511 Trop
380 v Trefaset.
Produktion 550 portioner af 80 gr / H ved en omgivelsestemperatur på 25 °C
Dimensioner for din italienske ismaskine
60 cm x 83 cm x 110 cm...
...Maskinerne i "KLASS" serien opfylder kravene fra operatører, der ønsker at have professionelt udstyr. De sikrer en kontinuerlig ydelse, hvilket også gør det muligt at håndtere efterspørgsels-toppe. Den elektroniske kontrol giver operatøren to automatiske programmer tilproduktion af italiensk is, frozen yoghurt, sorbet, granita, semifreddo og mousser; konsistensen kan tilpasses efter behov.
Kapacitet / Produktion: 32 kg/h
Spænding: Tri 400 t n
Effekt: 2.5 kw
Kondensator: luft eller vand
Højde: 150 cm
Bredde: 45 cm
Dybde: 68+19 cm
Nettovægt: 175 kg...
...Denne alsidige, mellemstore kedel til pasteurisering, produktion af ost og yoghurt samt til alle typer af mælkebehandling. Den kan også bruges til pasteurisering af frugtsafter, opvarmning af kalvemælk, flydende honning, produktion af bivoks osv.
Egenskaber
Maksimal kapacitet: 45 liter
Minimal kapacitet: 25 liter
Maksimal temperatur: 90 °C
Opvarmningstype: elektrisk...