PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR er franske familieejede virksomheder, der i over 45 år har støttet forskellige industrier i øko-design og fremstilling af plastemballage ved hjælp af termoformningsteknologi.
Et udviklingskontor og den integrerede fremstilling af værktøjer giver dem mulighed for at tilbyde stor reaktivitet og fleksibilitet for at imødekomme deres kunders tekniske, marketing- og miljømæssi...
Grossist i provencalske specialiteter i 25 år. Konserves og bakker til detailhandel. Fremstillet i Provence, uden konserveringsmidler. Sort tapenade, grøn tapenade med basilikum, auberginecaviar, artiskokdelikatesse, ansjospasta, pesto med provencalsk basilikum, delikatesse med soltørrede tomater, sardinepasta med kandiserede citroner, tomatpasta med soltørrede tomater, soltørrede tomater i olie.
...Denne Opskriftsbog om Verriner og Småkager af Stéphane Glacier og Gaëtan Paris, 2 Bedste Håndværkere i Frankrig, præsenterer os for denne samling af opskrifter til individuelle desserter og verriner.
17 opskrifter på verriner (med hytteost, risengrød med appelsin og karamel...), 26 opskrifter på individuelle desserter (hjertet af gariguettes, mille-feuille med karamel...), eksempler på...
Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, skiller Table Festive sig ud ved at designe skræddersyede forslag tilpasset det unikke tema for dit arrangement. Som specialister i eventdekoration og arrangementorganisation er vi din ideelle partner til alle lejligheder. Uanset om det er en firmafest, en indvielsesfest eller en takkesammenkomst for dine medarbejdere eller partnere, et arrangem...
...Lækre græske sorte oliven.
Fine og frugtagtige, de anbefales til dine forberedelser af verriner, salater, pizzaer, tapenader, olivader eller som en forret.
Ingredienser: Sorte oliven, solsikkeolie...
...","Le raisin est vendangé manuellement par tris successifs.":"Druerne høstes manuelt i successive sorteringer.","Verrines de poires au foie gras, aumônière de foie gras et mousses au chocolat.":"Verriner med pærer og foie gras, aumonière med foie gras og chokolade-mousse.","Situation":"Høj læ","Dégustation entre 10 et 12°C":"Serveringstemperatur mellem 10 og 12°C","Degré":"Alkohol: 12,5","Potentiel...
...6 Weck glasbøtter, lige, 290 ml flade, diameter 100 mm med glaslåg og tætningsringe (klips ikke inkluderet)
Reference: 5740316
Kapacitet: 290 ml
Åbning: 100 mm
Tætningsring og låg medfølger. Rustfrit stål klips ikke inkluderet.
Højde i mm: 55
Kapacitet i gram: 200 gr. afhængig af produkttype.
Ideel til patéer, foie gras, verriner, færdigretter, desserter ...
... Verriner 120g og 180g
Andeconfit (lår IGP Périgord) 750g
Andefedt 330g
Kyllingeleverdelikatesse med Monbazillac 200g
Weekendpaté med andefedt (20%) 175g
Rillettes ren and (100%) 180g
Andesvinder 180g
Baskisk paté med Espelette-peber 180g
Landpaté med floc de Gascogne 180g
Andeterrine med appelsin 180g
Kaninterrine med timian 180g
Landterrine med kastanjer 180g
Kaggeterrine med kantareller 180g...