• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • konserveringsmidler

Resultater for

Konserveringsmidler

FrankrigToulouse og MidipyrenænerneFabrikant/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. SOBIOTECH

    Frankrig

    Verified by europages badge

    SObioTech er en virksomhed, der producerer og udvikler aktive stoffer til kosmetikindustrien og funktionelle fødevarer, og er kendt for sine innovative ingredienser med koriander. Disse unikke og innovative komponenter, der fremstilles på planter og udelukkende i Frankrig, imødekommer normerne for økologisk og bæredygtigt landbrug og produceres efter miljørigtige processer uden opløsningsmidler, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Filtre

Resultater for

Konserveringsmidler

Antal resultater

2 Virksomheder

Virksomhedstype