Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri.
Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
... i Nogent-sur-Oise, er en specialitet baseret på svinekød, der er kombineret med krydderier efter en unik opskrift, som har gjort vores chorizo berømt.
Vores produkter: Tørret skinke, Chorizo hals, Chorizo pinde, Chorizo PP D32 stang, Skiver af chorizo, Chorizo terninger, Chorizo brudstykker, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Skiver af chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...