...Æblearoma er et must i desserter og drikkevarer. Sprød og saftig til drikke, der minder om knust frugt, eller kogt og kompot, udstråler æblet autenticitet.
...Rød mørk violet skal
Sprød, saftig og meget sød kød
Fra november til juni
Æble fra bæredygtigt landbrug, dyrket i økologiske frugthaver og certificeret med Høj Miljøværdi niveau 3 (HVE3)
Frugt opbevaret i kølerum, uden brud på kølekæden
Vores opbevaringsråd: helst på et køligt, ventileret sted og beskyttet mod lys
Meget saftig og sød, Fuji-æblet er lækkert at knase i! Det nydes uden dikkedarer og...
...Bouche
Noter af saftig brombær, saftig jordbær og sprød hindbær kombineret med nuancer af friske blomster (viola, iris) samt strejf af chokolade og karamelisering.
Aftale madvin: rødt kød, hvidt kød, vildt, fowl, ost og svampe
Vinifikation: lagring i nye franske egetræsfade i en tredjedel
Øje: Rubinfarvet
Næse: Finesse af korn og frugtagtige, elegante og racede aromaer
Vinmagerens råd: serveres...
...Fremstillet af et mel af fransk tradition, tilbyder denne serie produkter af høj kvalitet med bedre holdbarhed. En langsom fermentering ved lav temperatur giver al den tid, der er nødvendig for udviklingen af aromaerne og skaber en saftig og porøs krumme, der omkranses af en fin og sprød skorpe, som skyldes bagning på sten.