• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • slagterier

Resultater for

Slagterier

FrankrigRennes og Bretagne
  1. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

    Frankrig

    Virksomheden FOOD TECHNOLOGY FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Robotudstyr til slagterier brancherne. Den er baseret i Saint-Nolff, Frankrig.

  2. COUEDIC MADORE EQUIPEMENT

    Frankrig

    Virksomheden COUEDIC MADORE EQUIPEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Plemet, Frankrig.

  3. MAT AGRO

    Frankrig

    Virksomheden MAT AGRO, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Quimper, Frankrig.

  4. MECARMOR BLANCHARD

    Frankrig

    Virksomheden MECARMOR BLANCHARD, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ploumagoar, Frankrig.

  5. STE ETUDE CONSTRUCTION MATERIEL AGRO ALIMENT

    Frankrig

    Virksomheden STE ETUDE CONSTRUCTION MATERIEL AGRO ALIMENT, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St Evarzec, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. SARL POLY CONCEPT INOX

    Frankrig

    Virksomheden SARL POLY CONCEPT INOX, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tregueux, Frankrig.

  2. SODIAVI

    Frankrig

    Virksomheden SODIAVI, er en Distributør, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for transportører til slagterier, og fjerkræplukker brancherne. Den er baseret i Kervignac, Frankrig.

  3. SARL GUILLOU FRERES

    Frankrig

    Virksomheden SARL GUILLOU FRERES, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Landerneau, Frankrig.

  4. SARL BERTRAND

    Frankrig

    Virksomheden SARL BERTRAND, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Kaffemaskiner, til erhvervsbrug brancherne. Den er baseret i Vannes, Frankrig.

  5. UNIPORC OUEST

    Frankrig

    Virksomheden UNIPORC OUEST, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Plérin, Frankrig.

  1. SARL LES VIVIERS QUIBERONNAIS

    Frankrig

  2. GILLET DANIEL

    Frankrig

  1. ALAIN LERAY MAINTENANCE INDUSTRIE

    Frankrig

  2. MPS FRANCE

    Frankrig

  3. DLB SA

    Frankrig

  4. BOUCHERIE DE LA REPUBLIQUE

    Frankrig

  5. AGRO ALIMENTAIRE SYSTEME

    Frankrig

  6. CHARCUTERIES CUISINEES DE PLELAN

    Frankrig

  7. JEAN-MARC GAINCHE

    Frankrig

  8. CORNILLE SAS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    CORNILLÉ har siden 2001 været ekspert i bearbejdning af sideprodukter af animalsk oprindelse, okse, og indsamler årligt 120.000 ton råmaterialer i Grand Ouest hos sine partnere, slagterier og opskæringsafdelinger fra grupperne AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse sideprodukter omdannes til fedt, dehydrerede proteiner og knogleprodukter. CORNILLÉ har valgt at respektere prioriteringen af anvendelserne ved at fokusere på de mest relevante og de mest samfundsmæssige ansvarlige i sin produktion såsom menneskelig ernæring, foder til brugsdyr, foder til kæledyr, oliekemiske produkter, biobrændsel og gødning. CORNILLÉ og partnere forpligter sig til at nedsætte deres CO2-fodaftryk og bidrage til en cirkulær økonomi baseret på anvendelsen af vedvarende og bæredygtige ressourcer: • anvendelse af vedvarende ressourcer indsamlet i Frankrig + 100 % omdannelse til biobaserede produkter. • produktion af biobaserede proteiner og fedt med et lavere CO2-fodaftryk end importerede proteiner og vegetabilske olier (soja, palmeolie). • optimering af vores vand- og energiforbrug + permanent nedsættelse af miljøpåvirkningen. Eks: Dekarboniseret vanddamp fra energiomdannelsen af vores affald. • Til 70 % af vores varmeenergibehov, som erstatning for fossile brændstoffer, anvendes dekarboniseret vanddamp produceret af SAVE.