Laboratorierne Mathé, der er fusioneret med virksomheden LOR'N PACK, formulerer og fremstiller en række naturlige aromaer og farvestoffer til fødevareindustrien: isfabrikker, bagerier, konfekture, drikkevarer (øl, sirupper, alkohol, juice), e-væsker (e-cigaretter).
Vore blomster-, krydderi-, frugt- og urtearomaer samt vores farvestoffer er velegnede til både vandopløselige og fedtopløselige app...
...Udforsk en eksplosion af smagsoplevelser med vores Sucre Aromatisé à la Pistache fra Yaya Sucres et Sels. Dette lækre sukker kombinerer sødmen fra ikke raffineret rørsukker med den rige og autentiske aroma af pistacie, hvilket giver en uforlignelig smagsoplevelse.
Kvalitetsingredienser:
- Ikke Raffineret Rørsukker: En naturlig base for en autentisk sødme.
- Aroma af Pistacie: Den naturlige...
...rejsekager, is og flan blandt andre bagværk.
Kokkes tips: Den Økologiske Naturlige AromaPistacie er koncentreret, hæld et par dråber efter ønsket dosering, og bland med hjælp fra vores fleksible spatler i dine forberedelser. Inkorporer ved kold eller stuetemperatur. Hvis forberedelsen skal koges, skal doseringen øges afhængigt af varigheden og intensiteten af kogningen.
Det er derfor vigtigt at...
...Ingredienser hvid chokolade (min. 28% kakao). Ingredienser sukker, kakaosmør, helmælkspulver, pistacienødder 4%, emulgator sojalecithin, naturlig vanilje aroma. Kan indeholde spor af nødder. Hvid chokolade er en konfekture af ivory hvid farve, der er produceret af kakaosmør. Den indeholder også mejeriprodukter, sukker, lecithin og aromaer, men ikke kakao pulver, i modsætning til andre chokolader.