Frankrig, Maxeville
... og udtrækker en del af dem, der findes i fødevaren. Denne metode reducerer kraftigt tabet af vand og safter i fødevaren, er øjeblikkelig og hurtig, genererer hverken lugt eller fedtrøg, og overfører en aroma, der tidligere er introduceret i alkoholen, til fødevaren. Eksempler på udførelse af en "show-cooking": tilberedning af æg i skål ved bordet, varm soufflé ved bordet, karamelisering som show, flambering ved bordet, men også andre "overraskelses" tilberedninger af kød, fisk, skaldyr, muslinger, frugter...
Frankrig, Beausoleil
... kvalitet. Frugternes farve er exceptionel, smagen er sød og meget aromatisk, og kødet er saftigt og fri for fibre. Vi kan også tilbyde dig sukker i pulverform fra Brasilien, ris fra Thailand, Vietnam og Indien, samt fisk fra hele verden.
Frankrig, Saint-Fargeau-Ponthierry
... naturelskere ved at tilbyde kvalitetsfødevarer og tilbehør, der opfylder forskellige behov: fuglestudier, hjælp til at beskytte arter eller blot tiltrække fugle til din have! Det skal bemærkes, at aromatisk rød ceder er et naturligt middel mod xylophagiske insekter og også er et af de mest modstandsdygtige træer mod frost og vejr.