Frankrig, Velaux
SEIPAM er den første franske producent af induktionskogeplader til udstyr af store køkkener, hotelbranchen og kollektiv catering. Som specialister i induktionsteknologi anvendt til madlavning tilbyder SEIPAM et udvalg af højkvalitetsapparater, der konstant er mere innovative. SEIPAM designer og fremstiller alle modeller i værkstederne beliggende ved hovedkontoret i Velaux, der er ideelt placeret...
Frankrig, Saint-Viance
... ved Viandes de Corrèze resultatet af et regelmæssigt partnerskab mellem de forskellige aktører i kødsektoren. Tæt på opdrætterne giver den direkte forbindelse til landdistrikterne mulighed for at udvikle kvalitetsprodukter, der svarer til kundernes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk oprindelse, primært fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte af at have et team bestående af kød- og kvalitetsentusiaster. Skæring og forarbejdning af kød imødekommer de specifikke behov hos traditionelle slagtere, grossister, supermarkeder og kollektiv catering.
Frankrig, Cestas
Unikeco distribuerer engangsservice og emballager, der er 100% biologisk nedbrydelige. Vores produkter, der er fremstillet af vegetabilske råmaterialer (majs, palme, sukkerrør), henvender sig primært til professionelle inden for restaurationsbranchen (takeaway, catering, kollektiv catering), men også til arrangører af events og kommuner. Unikeco positionerer sig som den foretrukne partner for aktører i restaurationsbranchen, der ønsker at investere konkret i bæredygtig udvikling.
Frankrig, Saint-Raphaël
CASH SYSTEMES INDUSTRIE tilbyder et komplet udvalg af salgssteder (POS) til flere erhvervsområder, herunder fastfood og detailhandel samt kollektiv catering. De tilbyder også et udvalg af bestillingsstandere, tablets og mange tilknyttede enheder. Som en af de europæiske ledere inden for sektoren udvikler de også software, der anvender kunstig intelligens, og tilbyder et økosystem, der gør det muligt at styre en virksomhed fra kundebestilling til forsyningskæden.
Frankrig, Ploeren
Uafhængig håndværksvirksomhed, specialiseret i salg af friske kød og udskæringer af friskt kød til institutioner. Kød af oprindelse FRANKRIG kun (undtagen lam). Kort forsyningskæde for oksekalv-svin. Kød direkte fra franske slagterier. Handel med fjerkræ og pølser (oprindelse Frankrig). Levering udført af os i hele BRITTANY. Tildeling af offentlige kontrakter. Registrering i grupper for kollektiv catering og indkøbsforeninger.
Frankrig, Lambersart
... og veganere - Styrke- eller udholdenhedsatleter - Spædbørn, småbørn og unge - Spiseforstyrrelser - Fødevareintolerancer og allergier - Rygstop (uden vægtøgning) - Andre sygdomme: diabetes, kolesterol, kræft, postoperativ, Crohn, fedme osv. - Kostkursus - Sundhedspersonale, kollektiv catering osv. Mine fordele: - Personlig vurdering og opfølgning - Kropsmåling med impedansmåling - Coaching - Opskrifter og diætiske tips...
Populære lande for dette søgeord