Frankrig, Creissels
Som designer og producent af udstyr til mejerier, fremstiller Roussel Inox jeres udstyr med konstant fokus på jeres behov. Vi har en solid viden om jeres fag som osteproducent, finpudset blandt fagfolk i Frankrig såvel som internationalt. Ønsker I at forny jeres maskiner, øge jeres produktionskapacitet eller oprette jeres værksted? Vi definerer sammen, for hvert enkelt udstyr, den mest passende ...
CSI er specialiseret i studiet, fremstillingen, samlingen og opstarten af IR (Infrarød) elektriske eller gasinstallationer, UV (Ultraviolet), EB (ELEKTRON STRÅLE). Vi tilbyder også forbedringer af eksisterende udstyr. Vi tilbyder vores tjenester primært til følgende sektorer: AUTOMOBIL, FØDEVARER, COIL COATING, KLÆBEMIDLER, TEKNISK BETON. I AUTOMOBIL-sektoren spænder vores installationer fra hån...
.../evoh/pp, xpp/evoh/pe, xpp/evoh/pp. Styrker Øko-designet Sofistikeret design Operculerbar Automatiserbar Velegnet til termiske behandlinger: sterilisering, pasteurisering, mikrobølgeopvarmning. Anvendelser Færdigretter, friske produkter ...
Frankrig, Prades Le Lez
Vi designer og fremstiller processer til behandling af agro-fødevarer: pasteurisatorer, filtreringspaller, coaxiale varmevekslere, thermovinifikatorer. Levering af rustfrie opbevarings- og vinificeringsbeholdere, samt fermentering. JM INOX TECHNOLOGIE åbner sit underleverandørafdeling takket være vores over 30 års erfaring inden for industriel metalbearbejdning. Vi leverer til vores kunder indust...
Frankrig, Paris
FDB GREEN er et nyt firma, der specialiserer sig i forarbejdning af kaktusfigner og deres biprodukter. Hos FDB GREEN ønsker vi at værdsætte det, der omgiver os, og respektere hvad naturen har at tilbyde. Kaktusfigner vokser naturligt i Frankrig og giver alt, hvad kroppen har brug for. Frugterne plukkes i hånden i det sydlige Frankrig og forarbejdes på en økologisk certificeret frugtplantage i ove...
Frankrig, Cohade
Vi er franske producenter af ismaskiner beliggende i Auvergne. Vi fremstiller ismaskiner til is, is på pind, softice (italiensk), samt isblokmaskiner. Fordi vi ved, at kvalitet er altafgørende for dig... Arbejder vi med produkter sammensat af dele lavet i Frankrig for at fremstille vores professionelle italienske ismaskiner. Du vil finde forskellige modeller af professionelle ismaskiner til...
Frankrig, Thiais
...Denne alsidige, mellemstore kedel til pasteurisering, produktion af ost og yoghurt samt til alle typer af mælkebehandling. Den kan også bruges til pasteurisering af frugtsafter, opvarmning af kalvemælk, flydende honning, produktion af bivoks osv. Egenskaber Maksimal kapacitet: 45 liter Minimal kapacitet: 25 liter Maksimal temperatur: 90 °C Opvarmningstype: elektrisk...
Frankrig, Frepillon
... mulighed for at justere parametre under drift. – iFunction: automatisk drift ved sous vide, nattilberedning, fermentering, pasteurisering, dehydrering. Multipoint intern sonde. – iClima: styring og regulering af fugtighed på +/-1% eller +/-10%. Hurtig nedkøling af tilberedningskammeret med luft eller vand. – 200 forprogrammerede opskrifter og ubegrænset mulighed for at tilføje opskrifter i 9 trin. Multitray-funktion: manuel eller automatisk styring, organisering af produktionsprocesser. Tilberedning i Delta T til delikate tilberedninger.
Frankrig, Plaisir
...kondenseret mælk...) Færdigretter (supper, saucer, puréer, mayonnaise, olie...) Kosmetikprodukter (geler, cremer...) Opvarmning, afkøling, krystallisering, pasteurisering, sterilisering Leverandør: Waukesha Cherry-Burrell...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - 100 % Hvidvinseddike lavet af druer fra Økologisk Landbrug, - Buket af Provençalske Urter (timian, laurbær og rosmarin) fra Økologisk Landbrug. - Uden pasteurisering. Brugsanvisning: I en kyllingefrikassé med eddike, en linse-salat eller en salat med hvide bønner. Denne eddike vil tilføre en middelhavsstil til dine retter. Med sine aromaer af laurbær, timian og rosmarin er det den ideelle eddike til sommersalater. Dette produkt er uden allergener og konserveringsmidler. Den fås i 25 cl.
Frankrig, La Fleche
... deformationer og sprængninger relateret til dine nye emballager eller tilpasninger af lastning - øgning af autoklavens kapacitet med samme sikkerhed ved at reducere cyklustiderne og forbedre produktiviteten - reduktion af energiforbruget (damp, vand, trykluft) i dine autoklaver ved pasteurisering/sterilisering. AXITHERM, producent af måleinstrumenter, tilbyder til salg eller leje et komplet udvalg af...
Frankrig, Saverne
... dedikeret til sterilisering og pasteurisering, som forenkler kontrol og overvågning, giver et øjeblikkeligt overblik over produktion og forbrug og sikrer perfekt korrektiv og forebyggende vedligeholdelse af alt udstyr. Med mere end 90% af sin omsætning fra eksport har STERITECH designet sit udstyr for at sikre ekstrem pålidelighed og, hvis nødvendigt, kunne repareres lokalt og meget nemt. En maskine er ikke mere værd end sin service, derfor stiller STERITECH sine kunders kompetencer og knowhow til rådighed fra fagfolk med erfaring fra fødevareindustrien eller emballage.
Frankrig, La Fouillade
... autentisk håndværksbryggeri, produceret lokalt og certificeret økologisk. Hver fase af vores proces for højgæret produktion overvåges omhyggeligt, og vores øl er beskyttet mod enhver filtrering og pasteurisering for at tilbyde en virkelig autentisk smagsoplevelse. Hver af vores øl BEL’ AVEY, brygget med inspiration fra belgiske opskrifter, fremhæver afbalancerede smagsprofiler. Vores engagement afspejler vores passion for at skabe exceptionelle produkter.
Frankrig, Roanne Cedex
...Selskabet STERIFLOW er en producent af autoklaver, udstyr og "nøglefærdige" installationer til sous-vide madlavning, pasteurisering og sterilisering af fødevarer; sterilisering af farmaceutiske produkter. Steriflow er en producent af autoklaver, udstyr og installationer til sous-vide madlavning, pasteurisering og sterilisering af fødevarer og farmaceutiske produkter. Vi beskæftiger os primært med babymad, fiskeprodukter, grøntsager, kødprodukter, dyrefoder, mejeriprodukter, drikkevarer og farmaci.
Frankrig, Montréal-La-Cluse
... omfattende udvalg af udstyr og komplette linjer: modtagelsessystemer, pasteurisering, afskumning, smørbehandling, serumbehandling. CHALON MEGARD leverer alt nødvendigt udstyr til osteproduktion og har et bredt udvalg af løsninger til at strømline overførselsoperationer. Takket være moderne produktionsmetoder, stor innovationskapacitet og dybdegående viden om mejeriteknologi tilbyder CHALON MEGARD udstyr og tekniske løsninger i høj kvalitet.
Frankrig, LAMBALLE
... for at hjælpe kunderne med at nå deres mål, uanset efterspørgslen: fra det enkleste produkt til det mest komplekse. - blanke etiketter - marketingetiketter - kartonetiketter - firefarvet etiketter - laminering etiketter - fosforescerende etiketter - koldfolie etiketter - hologrametiketter - skrabelabels - metalliserede etiketter - flash etiketter - stregkodeetiketter - variabel tryk - stregkodeetiketter - inkrementerede etiketter - vægtpris etiketter - flap etiketter - fødevarekontakt etiketter - pasteurisering etiketter.
Frankrig, GRIGNY
I næsten et halvt århundrede har BRAVO anvendt sin filosofi i produktionen af sine maskiner, samtidig med at den har fornyet det grundlæggende princip, der inspirerede dens skabelse, nemlig kombinationen i én maskine, der indeholder 2 adskilte tanke til 2 klassiske produktionsprocesser: pasteurisering og frysning. I 1981 solgte BRAVO sin første TRITTICO, som i dag er en førende maskine inden for termisk behandling af pasteurisering og produktion af fløde til håndværksbageri. Find hele produktudvalget på hjemmesiden.
Frankrig, Changé
... catering til havet. Producent af plastiske bretonske skåle til professionelle. Snackset låg med integreret gaffel eller ske. Producent af plastbakker med folieovertræk. Plastskål til portioner af frisk suppe med komplet serveringssæt. Producent af plastbeholdere med folieovertræk og genlukkelige uden låg. Cateringglas i plast med folieovertræk og pasteurisering. Producent af plastlåg til snacksets til frugtsalater, grøntsagssalater, blandede salater, konserverede emballager. Producent af mikrobølgevenlige plastskåle til snacks. Plastbeholdere til snacks.
Frankrig, Quimper
... gennemførte projekter: Automatisk samling af hamburgere, emballering af hakkebøffer, automatisk loading af flowpack, automatisk loading af termoformere, robotiseret etuering, optimeret Easypal palleteringscelle, robotiseret indpakning, linje til færdigretter, automatiseret pasteurisering. Vi oprettede MCA do Brasil i 2012 for at være tættere på vores sydamerikanske kunder. MCA's salgsansvarlige, støttet af et netværk af agenter, gør det muligt for os at øge virksomhedens rækkevidde til verdens fjerntliggende hjørner.
Frankrig, Pont à Mousson
Oprettet i 2003 i Pont-à-Mousson af Régis Bouillon og Jean-François Drouin, har Les Brasseurs de Lorraine til formål at genoplive det håndværksmæssige ølbryggeri i Lorraine. Det erklærede mål for de to grundlæggere er at producere kvalitetsøl i henhold til den traditionelle ølbrygning i Lorraine. Alle øl er 100% naturlige, ren malt, af høj gæring og undergår ingen pasteurisering; således bevares...
Frankrig, Avignon Cedex 9
... - Pasteurisering og sterilisering af produkter - Palettering og etikettering. Fremstillingen af forseglingsudstyr er virksomhedens speciale. A2TI bidrager også til studiet og gennemførelsen af projekter såsom forundersøgelser, valg af maskiner, der er tilpasset kundernes behov, installation, opstart og uddannelse af personale. Dens kunder spænder fra små og mellemstore virksomheder til multinationale selskaber.
Frankrig, Mauzé Sur Le Mignon
...rustfrie forberedelsestanke, rustfrie farmaceutiske tanke, rustfrie oste tanke, rustfrie vintanke, rustfrie fermenteringstanke, rustfrie mælkestanke, stationer til rengøring på stedet, rustfrie tankblandere, rustfrie kogere, kosmetiske cremesammensættere, industrielle kosmetiske emulgatorer, centrifugale pumper til fødevare- og farmaceutiske industrier, rustfrie modningstanke, rustfrie krystallisationstanke, rustfrie pulveriseringstanke og pasteurisering skids blandt andet.
Frankrig, Flagey
AGRODOUBS er datterselskabet af COQUY, æggebrydningsfabrikken (æggehvider, æggeblommer, pasteuriserede æggeprodukter). Det blev grundlagt i 1990 for at værdisætte overskuddet. Med tyve års erfaring inden for frostforberedelser til desserter er det specialiseret i kulinariske forberedelser til hoteller, restauranter, chokoladeproducenter og fødevareindustrien. AGRODOUBS arbejder med pasteurisering...
Frankrig, Clichy
STERIFLOW, en af verdens førende inden for industriel sterilisering og pasteurisering, er en virksomhed, der i 35 år har været fuldt dedikeret til design og fremstilling af autoklaver. Med udgangspunkt i et patent, der blev indgivet i 1974, muliggør STERIFLOW-konceptet sterilisering ved hjælp af overophedet vand, der cirkulerer i et lukket system. Derudover tilbyder virksomheden andre...
Frankrig, MAURON
...Armor Inox: familieejet virksomhed grundlagt i 1972. Vi er specialiseret i konstruktion af løsninger til tilberedning og nedkøling samt håndtering af skinker og færdigretter. Churning, salting, optøningssystem, formning, tilberedning/nedkøling af skinker og færdigretter, kryogenisk indpakning af IQF-produkter, pasteurisering, overførsel og forsyning til skiver, kontinuerlig tilberedning/nedkøling...
Frankrig, Azay Le Rideau
Vi er frugtavlere, og vi presser vores frugter. Vi anvender økologisk landbrug og agroøkologi til at drive vores frugthaver. Vi fremstiller naturlige juicer til dig ved at bruge en kold ekstraktionsmetode og skånsom pasteurisering for at bevare frugternes aromaer. Vores juicer er uden konserveringsmidler, uden tilsætningsstoffer og uden tilsat sukker. Vi opfylder kravene til europæiske og globale kvalitetsstandarder: BRC, IFS, Global GAP, Økologiske Frugthaver, HVE. Vores sortiment er varieret: æblejuice, druejuice, pærejuice, abrikosjuice, ferskenjuice.
Frankrig, Savigné L'evêque
... egenskaber ved fødevarerne, og de tåler højtemperatur madlavning uden risiko for migration. Uanset om det er i traditionel eller vakuumforseglet version, kan de fryses og gå fra ovn til bord. Den vakuumforseglede version muliggør madlavning i den lukkede emballage, pasteurisering efter lukning og varm lukning. Produktet værdiansættes, risikoen for kontaminering reduceres, produktiviteten øges betydeligt, og holdbarheden forlænges.
Frankrig, Allemans Du Dropt
FRUIT GOURMET er en virksomhed, der specialiserer sig i forarbejdning, emballering og konservering af tørrede frugter. Fruit Gourmet har udviklet og forfinet en unik proces til forberedelse og rehydrering, der forvandler tørrede frugter, både konventionelle og økologiske, til saftige frugter med en uovertruffen smag. Fra indkøb til forberedelse, rehydrering, emballering, pasteurisering og forsendelse af de saftige frugter, mestrer vi hele kæden.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play