... meget søde for at undgå en sirupagtig fornemmelse i munden. Sukkeret fungerer som en aromatisk base. Vi bruger økologiske citroner (gule og grønne) til fremstillingen af limoncello.
Vi har OGP-certificering på Génépy des Alpes.
Vi tilbyder specifikke sortimenter til Storkøb og to sortimenter "Epicerie fine & caves" (moderne og traditionelt), samt til RHF. Vi kan også tilbyde tilpassede og skræddersyede spiritus og produkter.
Bemærk: Misbrug af alkohol er farligt for helbredet. At indtage med måde.
...HALT I KERNEN AF DET REGIONALE KULINARISKE ARV
Théo Parant, der stammer fra Montélimar, har skabt en opskrift på rom med nougat i samarbejde med Chabert & Guillot, en historisk håndværker i regionen. Efter succesen med denne første opskrift har han udvidet sit sortiment med en rom med glaserede kastanjer fra Ardèche i samarbejde med Clément Faugier, en anden med kandiserede citroner fra Menton...