DYMENSION tilbyder forskellige interaktive værktøjer, såsom tilfredshedsundersøgelser dedikeret til professionelle, eller digitale menuer til barer, hoteller og restauranter, samt interaktive materialer i alle dimensioner til at præsentere dit indhold.
Vi tilbyder blandt andet:
• Smiley-standeren OPINYON, som fungerer uden strøm eller WIFI og giver dine besøgende mulighed for at svare på et spør...
...Det uundgåelige inden for aromaterapi! Dette vidunderlige oliebad er sammensat af - Formuleret med saflorolie, sesamolie, arganolie, jojobaolie, olivenolie, kinesisk kål og beriget med æteriske olier af sød appelsin, mandarin, lime, bergamot, rosmarin, Atlas cedertræ, rød timian, patchouli, merian og oregano. Vores dybdepleje trænger ind i hjertet af hårfiberen og regenererer den i dybden...
...Bruxelles-kålen, med det latinske navn Brassica Oleracea, tilhører familien Brassicaceae og dyrkes for sine små, kugleformede hoveder. Ved modtagelsen på fabrikken vaskes, sorteres, blancheres og derefter fryses de ned som IQF.
Bruxelles-kål fra økologisk landbrug: 100%
Total energi: 38,5 Kcal 161 kJ
Kostfibre: 3,1 g
Proteiner: 2,6 g
Salt: Spor...
...salg af blomkål, køb af blomkål, producent af blomkål, økologisk blomkål, blomkål og økologisk blomkål, import eksport af blomkål, sælge blomkål, søger blomkål i Frankrig, produktion af blomkål, kål, kål.
Siden 2013 har EBBO FOOD CONSULTANT været specialist i dresseuse pocheuse til bageri og konditori. De eneste dresseuser på markedet, der er udstyret med 3D, membran til dej med mange inklusioner, guillotine til co-ekstruderede småkager og mange andre teknologier. Leverandør af maskiner til dine salte og søde applikationer i næsten 10 år. Vores team af konsulenter står også til din rådighed for udv...
...Pære ring - KSS
Ringen er ideel til enkle løft med 2 ben..
Satelitled - KAL
Led til mekanisk samling til løft med 3 ben eller 4 ben.
(2 pr. løft.)
TUNG RING
til løft med 3 ben eller 4 ben
SÆT MED 4 BEN
med forkortelsesklør
Slynge - K
Denne slynge forbinder kæden med hovedringene.
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød.
Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.