Frankrig, Carpentras
Siden 1985 har vi specialiseret os i håndlavet produktion af skræddersyede pølser, uanset om de er af lille eller stor kaliber. Vi er stolte af at tilbyde produkter af 100% lokal og fransk kvalitet, anerkendt verden over og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foden af Mont Ventoux, kombinerer vi tradition og ekspertise for at tilbyde dig de bedste pølser. Vores e-ha...
Frankrig, Laissac
COTE2BOEUF, producent af håndlavede pølser i Aveyron, genopretter æren for et fransk gastronomisk emblem: saucisson! Fremstillingen sker som i gamle dage med kun 3 ingredienser: kød udvalgt fra gårde i Aveyron, salt fra Guérande, peber fra Kampot IGP. Ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, ingen nitrit! Kun 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinke, tørret Aubrac oksekø...
Frankrig, Lyon
...Vores chorizo er lavet efter en traditionel opskrift, smagt til med Espelette-peber. Et stykke håndværkscharcuteri med en autentisk smag, der vil glæde alle chorizo-elskere.
Frankrig, Sarrola-Carcopino
Selskabet Salaisons Joseph Pantaloni, producent af håndværkscharcuteri nær Ajaccio, sikrer salg i store mængder til professionelle samt direkte salg til private. Som producent af korsiske produkter fremhæver Salaisons Joseph Pantaloni de håndværksmæssige produkter fra regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerer kvalitetscharcuteri og korsiske pølser, udelukkende baseret på fransk kød og i...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Populære lande for dette søgeord