Frankrig, Auros
...7,5 kg, DLC 30 dage Håndlavet fra regionen. En stigende efterspørgsel. Denne skinke er kogt i en grøntsagsbouillon, som giver smag og muliggør en bedre naturlig konservering af produktet uden brug af konserveringsmidler.
Frankrig, Sentheim
Frankrig, Guérande
...En lækker blanding af salt og krydderier til at fremhæve alle fisk, hvide kød, dampede grøntsager osv.... Denne sammensætning er perfekt afmålt til nemt at lykkes med dine kortbouilloner! En nem gestus for altid at få en vellykket, aromatisk og raffineret kortbouillon! Bruges til at aromatisere kogning i vand: fisk, pot-au-feu, kylling i gryde, skaldyr, grøntsagsbouillon.
Frankrig, Paris
...58% sort hvidløg, grøntsagsbouillon (vand og grøntsager i varierende proportioner: gulerødder, selleri, løg, porre), havsalt fra Cervia. Sort hvidløg er ikke en hvidløgssort, men en hvidløg, der er konserveret i havvand, og som kommer direkte fra Korea og Japan. Det tørres ved lav temperatur mellem 60 og 80 °C i en fugtig atmosfære i en periode, der kan vare fra 15 til 60 dage. Denne proces...
Frankrig, St-Laurent-Blangy Cedex
...Disse små Chantenay gulerødder præsenterer sig på en ny måde med denne originale tilberedning. Skal prøves og deles hurtigst muligt! Ingredienser: – 2 bakker á 250 g Chantenay gulerødder C’ZON – 60 ml ahornsirup – 15 g smør – 250 ml grøntsagsbouillon (eller 250 ml vand + 1 terning) – 1 teskefuld grov sennep (i korn)...
Frankrig, Paris
... råvarer direkte fra fiskepladser (Europa, Nordamerika og Sydafrika). Alle produkter er fanget samme dag, fra kasser, i det fri, og modtages friske og levende i vores laboratorium. Thador respekterer miljøet og tilbyder sine blå hummere fra Normandiet med MSC-mærket. Selskabet Thador arbejder efter en håndværksmetode. Tilberedningen i en grøntsagsbouillon er inspireret af de traditionelle metoder...
Populære lande for dette søgeord