... blandt mange. Ideelle til yoghurt, is og som fyld i bagværk samt til at smøre på pandekager, brioche, vafler, brød...
Mælkekonfiture
Mælkespecialitet, en cremet blanding af frisk mælk og sukker med en fin smag af karamel. Meget lavt fedtindhold og højt calciumindhold.
Karamelcreme med Camargue havsalt
Fristelsen er stor... og fornøjelsen er i top! Som en sammensætning i et glas, som topping på en...
...E-LIQUID TIL ELEKTRONISK CIGARET OPDAG SUNRISE FRA MARIE JEANNE, EN VIDUNDERLIG SAMMENSLUTNING MELLEM EN SØD OG SAFTIG SOMMER-MELON, EN FRISK OG LET SYRLIG ANANAS OG EN VINGE-PERSIMON, DER ER LIGESÅ SØD I MUNDEN SOM DEN ER VELSMAGENDE.
Propylenglycol
Vegetabilsk glycerin
Terpener
Aromastoffer og Cannabidiol
100 mg/300 mg
0% THC
CBD SHOP I CANNES, NICE OG ANTIBES
Kom og opdag alle vores produkter og CBD-blomster i vores CBD-butikker i Cannes, Nice og Antibes.
Levering af CBD i hele Frankrig
cbd stardawg...
...Frisk og frugtagtig vin, ideel til aperitif, den er også den perfekte ledsager til skaldyr (muslinger, østers, skaldyr, ...), og fisk i sauce (gedde eller sandart, med hvidvinsauce).
Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Region: VAL DE LOIRE
Farve: Hvid
Druer: 100% Melon de Bourgogne
Dyrkningsmetode: Økologisk
Indhold: 75cl
Vægt: 1 kg
Karakter: Tør
Årgang: 2019...
...Opdag denne pebermyntegelé, præsenteret i et glas på 220g, som tilføjer en frisk og livlig smag til dine kulinariske kreationer. Dens friske smag og smeltende tekstur gør den til et ideelt krydderi til at pifte dine desserter op, såsom en frugtsalat, en is eller en yoghurt. Derudover er dens forfriskende effekt særligt værdsat, når den kombineres med en charentais-melon, hvilket giver en...
... aromaer.\n\nDÉGUSTATION\nMeget lys og klar roséfarve med lette lyserøde nuancer. Næsen præsenterer delikate aromaer af friske hvide frugter, melon og fersken, med noter af appelsinblomst. Smagen er frisk, rund og delikat. Denne rosé kan nydes alene eller sammen med en frisk salat med mozzarella og tomater, sashimi af laks, grillede kalvekoteletter eller milde friske oste. Serveres ved 10-12°C."}...