...Druetype: Sciaccarellu og Niellucciu 15 år 25 hl/hec
Høst: manuel
5.000 flasker
Vinifikation: direkte presning efterfulgt af en let kold klaring.
Gæringstank med gæring.
Gæring ved 14-16°C.
Blød filtrering på celluloseplade og let svovling før aftapning.
Aftapning i foråret 2023.
Diam 3 korke mærket Enclos des Anges.
Modning i 4 måneder på fine gærrester.
Smagning: Dens lyserøde farve med blå...
...Udført fra cuvée Alba Octavia fra 2022, har denne vin været lagret på fad i 10 måneder.
Uden filtrering, uden klaring og med en meget let svovling, er det en vin, der er mere rund, med mere komplekse aromaer takket være dens restsukker.
Fri vin, skal luftes godt før smagning.
1,5l – 14%
(forsendelsesomkostninger: svarende til 2 flasker)...
...Klargøring - Daglig overvågning af gæringen - Temperaturkontrol ved 16° C - Aftapning - Filtrering. Aftapning og skumdannelse i vores hule kældre med en minimum lagring på 12 måneder. Tryk: 5 til 6 bar.
Smagenoter: En tiltalende næse med let amylisk karakter, en frisk og aromatisk indgang i munden. En fin og elegant boble.
Madparring: Vouvray vil ledsage dine festlige stunder som aperitif, men også dine måltider med fisk eller hvidt kød til Brut og til desserter.
...Druer: Vinmagerens overraskelse
Alder på vinstokke: 3 til 50 år
Terroir: Ler-kalk
Høst: Maskine
Smagning:
• Farve: Lys
• Første duft: Hvide blomster
• Anden duft: Hvide frugter
• I munden: Frisk og rund med en mineralisk finish, aromaer af abrikoser
• Gennemsnitlig caudalie (5/6) Mad/vin kombination:
• Fisk, skaldyr, forretter….
Opbevaring: 2 til 3 år
Vinifikation: Afstilkning/mosning, derefter presning og klaring, til sidst vinifikation ved lav temperatur (16°C). 2 ugers vinifikation efterfulgt af lagring på fine gærrester i vintermånederne. Endelig filtreringfør aftapning med inertgas.
... netværk op på 7 produktionssteder for MCC i 5 lande.
MCC er en ren cellulose, der er delvist depolymeriseret, og som opnås ved behandling af alfa-cellulose, der er fremstillet af træmasse. MCC er biobaseret, biologisk nedbrydelig i henhold til OECD's nedbrydelighedsnormer, uden tilsætningsstoffer, ikke-GMO, uden VOC osv.
MCC-mærker fra JRS: EMCOCEL®, VIVAPUR®, HEWETEN®. Forskellige partikelstørrelsesfordelinger, densiteter og restfugtigheder er tilgængelige.
Anvendelser: Farmaceutisk, Fødevare, Rengøring, Kosmetik, Filtrering (vin), Laminering, Belægninger…...
...Redux-processen gør det muligt at reducere alkoholindholdet i en vin med 1 til 2 grader ved at behandle mosten før gæring.
Redux er en patenteret subtraktiv teknik, der reducerer sukkerindholdet i druesaft ved hjælp af en to-trins membranbehandling: filtrering og omvendt osmose. Det handler om at udtrække et koncentreret sukker sirup fra mosten ved lav temperatur. Som et alternativ til vinens...
SOCOBLA er et selskab, der specialiserer sig i emballering, aftapning og filtrering af vine. SOCOBLA arbejder med klarificering af vin samt skylning, fyldning, korkning og palletering. SOCOBLA sikrer dig en kvalitetsproduktion og en arbejdskapacitet, der er tilpasset for bedst muligt at respektere integriteten af dine vine.