• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015 - Fabrikant Producent - Frankrig

FrankrigFabrikant/producent
  1. ETIC TUBES ET PROFILES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Siden 1995 ETIC TUBE & PROFILES er en virksomhed med speciale i rørtrækning. Virksomheden fik succes fra start og udvidede nogle år senere sine aktiviteter til at omfatte præcisionsskæring. Vi tilbyder desuden færdiggørelser og besidder et værksted, der gør os i stand til at udføre mere komplekse arbejder: afgratning, prægning, bøjning, lodning, udboring samt varmebehandling. Fra hule emner udfører vores erfarne medarbejdere trækning af rør eller profiler ifølge standarden EN12449 eller efter specifikke krav. Vi udvælger med stor omhu råmaterialer for at garantere et produkt af den højeste kvalitet. Vi arbejder hovedsageligt med ikke-jernholdige metaller såsom kobber og kobberlegeringer (messing og aluminium). Vi sørger for altid at levere et produkt, der svarer til dine forventninger, fremstillet efter standarden ISO 9001: 2015. ETIC har gennem årene udviklet sine aktiviteter internationalt; Vi er blevet foretrukne leverandører for mange virksomheder i Europa, Nordafrika, men også i Asien. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  2. ACANTHIS LABORATOIRE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Laboratoire Acanthis, som er laboratorium og fabrikant specialiseret i friske økologiske planteekstrater fra den franske flora, stiller sin knowhow til disposition for virksomheder, som ønsker at udvikle deres sortiment af kosmetik, kosttilskud og planteekstrater. Laboratoire Acanthis behersker hele produktets udviklingsproces: fra sourcing af økologiske eller naturlige råvarer og lokale produkter så vidt muligt; til fabrikation og indpakning af det færdige produkt i vores laboratorium i hjertet af Hautes-Alpes. Vores forsknings- og udviklingsafdeling assisterer jer gennem hele udviklingsprocessen af jeres produkt og rådgiver jer om de lovmæssige og tekniske aspekter. Vores laboratorium er certificeret ISO 9001 v 2015, vi fremstiller i henhold til HACCP principperne og normer fastsat af BPF Cosmétique et Pharmaceutique.

  3. IDEALEX

    Frankrig

    Verified by europages badge

    IDEALEX har i 30 år designet og forhandlet løsninger til strålingsbeskyttelse, der kan nedsætte strålingsrisici og kontaminering for enkeltpersoner og anlæg. IDEALEX har udviklet løsninger inden for sikker håndtering i kontrollerede områder: Strålingsbeskyttelse, fjernstyrede tænger, kommunikationssystem VOKKERO, handskebokse, komponenter til BAG og hot cell, varmeforseglere og støvsugere til kontrolleret område.

  4. AUNILEC

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden AUNILEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændingsstabilisatorer branchen. Den opererer også inden for batteriladere til industrien, nikkelbatterier, enfasede transformere, Strømomformere med batterilader, Lithium-ion-batterier, og Service maintenance brancherne. Den er baseret i Guenange, Frankrig.

  5. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden WESTLAKE PLASTICS EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ekstrudering af gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Plast - halvfabrikata, Plast - industrielle produkter, støbning af termoplastmaterialer, ekstrudering af plastmaterialer, varmestøbning af plastik, termoformning af plastmaterialer, produktion af plastikmaterialer, Plast - halvfabrikata, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Tourcoing, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. JACQUEMOUX DECOLLETAGE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden JACQUEMOUX DECOLLETAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, præcisionsgevindskæring, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Marnaz, Frankrig.

  2. EBL POLYESTER

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden EBL POLYESTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast branchen. Den opererer også inden for teknisk anvendelse af plast, prop, Plastindsprøjtning, stilladser, klods, arbejdssikkerheds, patroner til drejebænk, tilbehør til stilladser, og fodbeskyttere brancherne. Den er baseret i Mauléon-Licharre, Frankrig.

  3. PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - emballering branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Fødevarer - import-eksport, plastbakker til fødevarer, ostebakker, Skålbakker, Æske med hængsel, fabrikation af termoformet emballage efter mål, Fødevareemballage, og bakker med låg til vakuum indpakning brancherne. Den er baseret i Auray, Frankrig.